Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Expedia.com
USD 145
Vis tilbud
Booking.com
USD 146
Vis tilbud
Bestill nå, betal under oppholdet
Priceline
USD 138
Vis tilbud
ScandicHotels.comUSD 146
Hotels.comUSD 145
FindHotelUSD 145
Se alle 17 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (1 176)
Filtrer anmeldelser
1 176 resultater
Vurdering fra reisende
562
381
133
68
32
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
562
381
133
68
32
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
6671 av 1 176 anmeldelser
Anmeldt 3. oktober 2020 via mobile enheter

Scandic Havet ligger helt perfekt i plassert ved kaia i Bodø. Det er kort vei til alt man kan ønske seg, til og med flyplassen.Utsikten er fantastisk og frokosten veldig bra. Sov godt i sengene her i tre dager.

Dato for oppholdet: oktober 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, kirstenbirk
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vidar Thomas Endresen, Guest Services / Front Office på Scandic Havet, svarte på denne anmeldelsenBesvart 31. oktober 2020

Takk for besøket og tilbakemeldingen.
Kom gjerne igjen.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. september 2020

Middelmådig og relativt enkel standard på rom og i felles areal. Kaldt og lite hyggelig, men gode madrasser og fin utsikt for de som betaler for sjøutsikt og har rom høyt oppe i etasjene. Ingen vannkoker/kaffemulighet på rommet, noe som begrunnes med Covid-19 situasjonen. Veldig pussig begrunnelse da hotellet har stående kaffe-/vannkanner i fellesareal som alle kan benytte, samt at serveringsbestikk i frokostsal er for alle å ta på...

Dato for oppholdet: september 2020
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Takk, MarianneS1499
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vidar Thomas Endresen, Guest Services / Front Office på Scandic Havet, svarte på denne anmeldelsenBesvart 30. september 2020

Takk for besøket og tilbakemeldingen.
De kaffekanner og bestikk som er i frokostsalen byttes og rengjøres med jevne mellomrom, og igjen etter hver frokost.
Grunnet tidspress på vask av rom så har vi ikke muligheten til å gjøre det samme på rommene, derfor har Scandi sentralt bestemt at det skal ikke være vannkokere på rommene.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. september 2020

Det er alltid så herlig å komme hit! Beste servicen på Scandichotell jeg har opplevd. Hyggelige ansatte, alltid ferdig oppgraderte rom, og frokosten er alltid super! Rommene er fine og store. Kjempefin utsikt enten det er inn mot byen eller ut mot havet! Gleder oss til neste opphold ❤️ Takk!

Dato for oppholdet: september 2020
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Takk, hotellkos
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vidar Thomas Endresen, Guest Services / Front Office på Scandic Havet, svarte på denne anmeldelsenBesvart 22. september 2020

Takk for besøket og tilbakemeldingen.
Ses snart håper vi :)

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. september 2020

Dato for oppholdet: september 2020
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra en individuell reisende og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av våre partnere.
Vidar Thomas Endresen, Guest Services / Front Office på Scandic Havet, svarte på denne anmeldelsenBesvart 22. september 2020

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av dets partnere.
Anmeldt 14. september 2020

Dato for oppholdet: september 2020
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra en individuell reisende og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av våre partnere.
Vidar Thomas Endresen, Gjestetjenester/resepsjon på Scandic Havet, svarte på denne anmeldelsenBesvart 20. september 2020

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av dets partnere.
Vis flere anmeldelser