God frokost. Rene og pene rom med god utsikt. Vi fikk ikke tildelt rabattkuponger i resepsjon, slik Scandic lover. Vi fikk heller ikke Scandic poeng ved avreise. Her må Scandic bli bedre på service og informasjon.Mer
- Gratis Wi-Fi
- Restaurant
Vis mindreTakk for besøket og tilbakemeldingen.
Jeg har nå ordnet slik at dere får poenge for oppholdet. Beklager at dere ikke fikk den voucher ved ankomst. En tydelig glipp fra vår side.
Scandic Havet ligger helt perfekt i plassert ved kaia i Bodø. Det er kort vei til alt man kan ønske seg, til og med flyplassen.Utsikten er fantastisk og frokosten veldig bra. Sov godt i sengene her i tre dager.
Kom gjerne igjen.
Middelmådig og relativt enkel standard på rom og i felles areal. Kaldt og lite hyggelig, men gode madrasser og fin utsikt for de som betaler for sjøutsikt og har rom høyt oppe i etasjene. Ingen vannkoker/kaffemulighet på rommet, noe som begrunnes med Covid-19 situasjonen. Veldig pussig begrunnelse da hotellet har stående kaffe-/vannkanner i fellesareal som alle kan benytte, samt at serveringsbestikk i frokostsal er for alle å ta på...
Takk for besøket og tilbakemeldingen.
De kaffekanner og bestikk som er i frokostsalen byttes og rengjøres med jevne mellomrom, og igjen etter hver frokost.
Grunnet tidspress på vask av rom så har vi ikke muligheten til å gjøre det samme på rommene, derfor har Scandi sentralt bestemt at det skal ikke være vannkokere på rommene.
Det er alltid så herlig å komme hit! Beste servicen på Scandichotell jeg har opplevd. Hyggelige ansatte, alltid ferdig oppgraderte rom, og frokosten er alltid super! Rommene er fine og store. Kjempefin utsikt enten det er inn mot byen eller ut mot havet! Gleder oss til neste opphold ❤️ Takk!
Ses snart håper vi :)