Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Booking.com
USD 150
Vis tilbud
Bestill nå, betal under oppholdet
Expedia.com
USD 150
Vis tilbud
USD 150
Vis tilbud
Hotels.com
PricelineUSD 150
ScandicHotels.comUSD 151
Se alle 18 tilbud
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (1 214)
Filtrer anmeldelser
1 214 resultater
Vurdering fra reisende
580
391
137
71
35
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
580
391
137
71
35
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
5762 av 1 214 anmeldelser
Anmeldt 27. juli 2021

Ankom seint, kl 0130, vi ringte kl 21 og gav beskjed om det. Så spurte vi om mat, fikk beskjed om at peppes pizza stengte 23, og at hotellet ikke hadde noe. Generelt lite vilje til å ordne noe. Ankom som sagt 21, og han i resepsjonen da var mer behjelpelig, fikk i hvertfall kjøpe baguetter som var der.. Ellers nydelig utsikt og pent hotell, litt kaotisk i frokostsalen under norsk fellesferie.

Dato for oppholdet: juli 2021
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Takk, Hkon2n
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 25. juli 2021

Det har vært en fornøyelse og bo hos dere. Veldig hyggelige i resepsjonen og de som styrte med renholdet. Hadde med hund, men det var ingen hindring hos dere. Tusen takk for at vi fikk lov og overnatte hos dere :)

Dato for oppholdet: juli 2021
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
Takk, stianekeberg
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 22. juli 2021

Dato for oppholdet: juli 2021
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til en individuell reisende og kommer ikke fra Tripadvisor LLC eller noen av våre partnere. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 18. juli 2021 via mobile enheter

Familie på 4 bodde her i 3 netter. Et veldig fint hotell med god frokost og fin utsikt. Ikke så bra rengjøring. Sengene ble ikke redd opp, og badet var ikke vasket. De klarte heller ikke å lage en kopp kaffe på døra til min mann da han hadde bursdag. Så ikke verdens beste service, men ellers bra. Ok treningsrom.

Romtips: Gatelading for El- bil rett i nærheten
Dato for oppholdet: juni 2021
Reisetype: Reiste med familie
Takk, trudei2021
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 16. juli 2021 via mobile enheter

Flott utsikt til fjorden. Litt små rom, men ellers ok. Hotellet har ingen parkering, men relativt enkelt å finne gateparkering. Bra hotellfrokost. Jevnt over helt brukbart fornøyd med oppholdet og hadde fint kunnet bo her igjen.

Dato for oppholdet: juli 2021
Reisetype: Reiste med familie
Takk, morcinho
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser