Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
Expedia.com
USD 134
Vis tilbud
Booking.comUSD 134
ScandicHotels.comUSD 135
Hotels.comUSD 134
TripadvisorUSD 134
eDreams
Priceline
Se alle 18 tilbud
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (1 215)
Filtrer anmeldelser
1 216 resultater
Vurdering fra reisende
582
391
137
71
35
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
582
391
137
71
35
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
4651 av 1 216 anmeldelser
Anmeldt 10. august 2021

Ønsket ett stort rom for sosial samling av venner. Alt var perfekt, men det var mye vind og regn første natten. En luftlekkasje i vinduet som laget mye støy i den sterke vinden måtte eg tette med silikon etter første natten da de ikke hadde teknisk personell på jobb i helgen. Neste dag rant det vann ned i ett annet vindu. Rommet var kjølig og ikke mulig å få opp temperaturen selv om termostatene ble skrudd opp. Gjestene frøs. Et hotell jeg kan anbefale, men unngå øverste etasjer/suite dersom dårlig vær da det åpenbart er problemer med flere rom.

Dato for oppholdet: juli 2021
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Takk, SverreKnapstad
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 9. august 2021 via mobile enheter

Flott hotell sentralt i Bodø. Fikk rom i 10 etg. Flott utsikt utover havna. Hyggelig betjening og frokostbuffet var standard Scandic. Det eneste jeg savnet var mulighet til å lage kaffe på rommet. Måtte ta heisen ned i resepsjonen for å hente kaffe. Rene rom.

Dato for oppholdet: august 2021
Reisetype: Reiste med familie
Takk, JanAasnes
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 8. august 2021 via mobile enheter

Hotellet er flott. Bra plassering og gode, rene rom. Booking og check-in var effektiv. Fant parkering like utenfor men ingen dedikert parkering til hotellet.
Frokosten var fullstendig kaos uten kontroll eller forsøk på smittevern og med smittevern så er heisene lite effektive når det er mange som skal opp og bed.

Romtips: Dårlig smittekontroll i frokostsalen
Dato for oppholdet: august 2021
Reisetype: Reiste med familie
Takk, ToreS336
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 8. august 2021

Bra hotell men ingen parkering tilknyttet hotellet. Fikk plass like ved, så det gikk jo fint! :) fikk rom i 5 etg med nydelig utsikt. Veldig fint rom med bra dekor! Helt kaos i frokostsalen, ingen koronatiltak og alt for mange folk på en plass. Fint med mye utvalg, men man blir tråkket på av folk som ikke bryr seg om avstand, dette ødela litt av opplevelsen men ellers flott hotell midt i sentrum med nydelig utsikt!

Dato for oppholdet: august 2021
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Dagayo
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 4. august 2021

Dato for oppholdet: juli 2021
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til en individuell reisende og kommer ikke fra Tripadvisor LLC eller noen av våre partnere. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser