Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
Expedia.com
USD 120
Vis tilbud
Booking.comUSD 122
ScandicHotels.comUSD 121
PricelineUSD 122
Hotels.comUSD 120
TravelocityUSD 120
TripadvisorUSD 120
Se alle 18 tilbud
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (1 223)
Filtrer anmeldelser
1 223 resultater
Vurdering fra reisende
585
392
136
73
37
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
585
392
136
73
37
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
4550 av 1 223 anmeldelser
Anmeldt 30. august 2021

Dato for oppholdet: august 2021
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til en individuell reisende og kommer ikke fra Tripadvisor LLC eller noen av våre partnere. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 24. august 2021

Kunne vært bedre extrasenger. Di knirket mye når man beveger seg. Ellers er det et topp hotell med en fantastisk god frokost. Nydelig utsikt da vi bodde i 16 etasje. Er et minus at hotellet ikke har parkering til gjestene sine.

Dato for oppholdet: august 2021
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Takk, Sten1970
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 18. august 2021

Dato for oppholdet: august 2021
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til en individuell reisende og kommer ikke fra Tripadvisor LLC eller noen av våre partnere. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 10. august 2021 via mobile enheter

Hyggelig og fint hotell med perfekt beliggenhet. Rommet var fint og smakfullt innredet .Rent og hyggelig med en flott utsikt mot havet. Resturanten i topp etasjen hadde en fin atmosfære. Jeg følte meg velkommen av hyggelig servitører. Kommer gjerne igjen

Dato for oppholdet: august 2021
Reisetype: Reiste som et par
Takk, johannamariam
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 10. august 2021

Ønsket ett stort rom for sosial samling av venner. Alt var perfekt, men det var mye vind og regn første natten. En luftlekkasje i vinduet som laget mye støy i den sterke vinden måtte eg tette med silikon etter første natten da de ikke hadde teknisk personell på jobb i helgen. Neste dag rant det vann ned i ett annet vindu. Rommet var kjølig og ikke mulig å få opp temperaturen selv om termostatene ble skrudd opp. Gjestene frøs. Et hotell jeg kan anbefale, men unngå øverste etasjer/suite dersom dårlig vær da det åpenbart er problemer med flere rom.

Dato for oppholdet: juli 2021
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Takk, SverreKnapstad
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser