Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Expedia.com
USD 122
Vis tilbud
Booking.com
USD 122
Vis tilbud
Bestill nå, betal under oppholdet
Agoda.com
USD 115
Vis tilbud
Hotels.comUSD 122
PricelineUSD 122
ScandicHotels.comUSD 122
Se alle 17 tilbud
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (1 224)
Filtrer anmeldelser
1 224 resultater
Vurdering fra reisende
585
392
137
73
37
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
585
392
137
73
37
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
4247 av 1 224 anmeldelser
Anmeldt 9. september 2021

fint rom, med det vi trengte.
hyggelig personal, både ved ankomst og ellers
-god frokost, selv om den ene ikke kunne spise denne gangen
-sentral beliggenhet, rett ved glasshuset, og på kaia + i avstand til klinikker

Dato for oppholdet: september 2021
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Takk, XTrineN66
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 6. september 2021

Kjempekoselig opphold med hyggelig og imøtekommende personale. Super fint hotellrom i 15 etasje. Veldig bra hotell frokost og restaurant. Kommer definitivt tilbake hit. Eneste minuset er at hotellet ikke har egen parkering utenfor hotell.

Dato for oppholdet: august 2021
    • Verdi
    • Sted
    • Service
Takk, Anniken S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 31. august 2021

Dato for oppholdet: august 2021
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til en individuell reisende og kommer ikke fra Tripadvisor LLC eller noen av våre partnere. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 30. august 2021 via mobile enheter

Det eneste som var bra var utsikten.
Var ikke godt nok vasket på rommet, brukte linser på gulvet, sengen var knekt og noen suspekte flekker litt varstans. Og en dobørdte som var knekt i to. Vi klagde til resepsjonen samtidigt som vi kom, de sa de skulle ta tak i dette neste dag, det skjedde ikke, klagde igjen, de beklagde og sa de nok en gang skulle fikse det. Det skedde ikke denne gang heller. Eller jo de redde opp senga og skifta 1 av to skitne håndkler. Det var ikke vannkoker eller noe på rommmet totalt strippet for alt. Vi booket Superior best view siden vi ønsket et litt bedre rom før våre 3 dager. De bare beklaget sig gjentatte ganger uten at det skjedde noe. Det enda vi fikk som plaster på såret var sen utsjekk til 250,-
Angående frukosten som forøvrig var veldig bra. Men manglet totalt Covid-19 restriksjoner. Her var det fotballstevne i byen og et godt gjeng med tenåringer i hela frukost buffén. Var så trangt at det var helt umulig og oprettholde 1 meters avstand. Ingen mulighet at få kjøpt noe mat før kl 18.00 og etter 21.30. Kun noen baguetter, lefser og frukt i resepsjon. Vi vil neppe bo på Scandic Havet igjen.

Dato for oppholdet: august 2021
Reisetype: Reiste som et par
Takk, V1242MWjohannar
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 30. august 2021

Dato for oppholdet: august 2021
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til en individuell reisende og kommer ikke fra Tripadvisor LLC eller noen av våre partnere. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser