Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.
Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
De nyeste anmeldelsene. De laveste prisene. Det perfekte stedet å bestille hoteller.

“Artig museum ” 4 av 5 bobler
Anmeldelse av Norsk luftfartsmuseum

Norsk luftfartsmuseum
Vurdert som nr. 2 av 56 ting å gjøre i Bodø
Fortreffelighetsbevis
Attraksjonsdetaljer
Bodø, Norge
Nivå Bidragsyter
17 anmeldelser
6 attraksjonsanmeldelser
“Artig museum ”
4 av 5 bobler Anmeldt 16 november 2016 via mobile enheter

Hvis man har et snev av historieinteresse eller mer passer dette museet. Stort, oversiktlig og masse fly å se på. Eneste minuset var at den sivile delen av museet var stengt pga oppussing. Passer for både små og store barn.

Besøkte november 2016
Nyttig?
Takk, Torhild1980
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelse

205 anmeldelser fra vårt fellesskap

Besøkendes rangering
    112
    75
    16
    1
    1
Dato | Rangering
  • Dansk først
  • Nederlandsk først
  • Engelsk først
  • Fransk først
  • Tysk først
  • Italiensk først
  • Japansk først
  • Norsk først
  • Portugisisk først
  • Russisk først
  • Spansk først
  • Svensk først
  • Uspesifisert
  • Alle nye på norsk
Norsk først
Bodø, Norge
Nivå Bidragsyter
69 anmeldelser
17 attraksjonsanmeldelser
common_n_attraction_reviews_1bd8 3 nyttige stemmer
“Luftfartsmuseum i Bodø”
4 av 5 bobler Anmeldt 9 november 2016

Et spennende og lærerikt museum i Bodø:) Mye bilder og informasjon fra krigstida. En bør bruke mer en en dag for å få med seg alle utstillingene :)

Besøkte mai 2016
Nyttig?
Takk, 1966Elisabeth
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Haugesund, Norge
Nivå Bidragsyter
19 anmeldelser
common_n_attraction_reviews_1bd8 6 nyttige stemmer
“Grei utflykt”
4 av 5 bobler Anmeldt 5 november 2016

Jeg så bare den militære delen, sivil luftfart var under ombygging. Den sivile skulle være klar desember 16.

Besøkte november 2016
Nyttig?
Takk, elwahlst
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Nivå Bidragsyter
4 anmeldelser
“Besøk ”
4 av 5 bobler Anmeldt 10 oktober 2016 via mobile enheter

Det ble et svært interessant besøk. I utgangspunktet bare litt utfylling av tid. Et besøk der vil jeg anbefale.

Besøkte oktober 2016
Nyttig?
Takk, Arnt L
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Oslo, Norge
Nivå Bidragsyter
23 anmeldelser
10 attraksjonsanmeldelser
common_n_attraction_reviews_1bd8 6 nyttige stemmer
“Topp!”
5 av 5 bobler Anmeldt 1 oktober 2016 via mobile enheter

Flott museum som både er interresant og spennende!

Skal du til Bodø, er et besøk på flymuseet noe du bare MÅ få med deg!

Besøkte juni 2016
Nyttig?
Takk, kosh110
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Norsk luftfartsmuseum, så også på

 

Har du vært i Norsk luftfartsmuseum? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din