Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Mye mat for pengene”

Orion Pizza Restaurant AS
Vurdert som nr. 9 av 76 Restauranter i Bodø
Restaurantdetaljer
Anmeldt 10. november 2018 via mobile enheter

Når alle resturanter i Bodø var fullbooket så måtte vi finne et alternativt spisested, og det ble Orion. Gode sitteplasser, utrolig hyggelig betjening samt mye mat for pengene. Menyen byr på alt fra burger til pizza. En bonus er at de også serverer øl.

Dato for besøk: november 2018
Takk, DanI1622
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (145)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

2024 av 145 anmeldelser

Anmeldt 23. september 2018 via mobile enheter

God pizza og rask servering. Kjempehyggelige ansatte, passet perfekt for et raskt måltid før flyet gikk.

Dato for besøk: februar 2018
Takk, 3397lena
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. september 2018 via mobile enheter

Pizza smaker ingenting
Bestilte pizza med pepperoni, fik 6 stk på hele pizzaen
Tomatsaus er smaksløs
Jeg er litt usikker at osten som er på pizza er tine ost;/ billigste ost med palmeolje
Never again

Dato for besøk: september 2018
Takk, firsel
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. juli 2018

Et hverdagsbesøk med mange gjester i lokalet. Rask servering og god mat.
Det serveres i to etg.som kan være krevende for de ansatte,men som de løste til alles tilfredshet. Dårlig fremkommelighet i 2.etg for bevegelseshemmede

Dato for besøk: august 2017
Takk, Tor-Arne S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. mai 2018 via mobile enheter

Vi har vært mange ganger her. Meget hyggelig betjening. Dessverre ble pizzaen denne gangen en skuffelse. 'Jambo'en var smakløs, men var forsøkt piffet opp med å krydre biffkjøttet med paprikapulver, samme type man ødelegger potetchips med. Skjerp dere, det finnes gode konkurrenter!

Dato for besøk: mai 2018
Takk, 981harry_
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Orion Pizza Restaurant AS, så også på

 

Har du vært i Orion Pizza Restaurant AS? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din