Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“God pizza, rause porsjoner”

Orion Pizza Restaurant AS
Vurdert som nr. 8 av 76 Restauranter i Bodø
Restaurantdetaljer
Anmeldt 22. juli 2020 via mobile enheter

God pizza, rause porsjoner og lave priser. Veldig hyggelig og effektiv betjening. Lokalene ligger i gateplan v relativt tett trafikkert vei, uten utsikt noe som reduserer opplevelsen litt.

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, vespa2018
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (145)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

1014 av 145 anmeldelser

Anmeldt 2. juli 2020 via mobile enheter

Jeg søkte et sted i Bodø med mange store retter og ble anbefalt Orion. Det er spesielt for pizza, men jeg spiste flere sndre svært gode retter. Opmerksomme gjestfrie servitører sørger for effektivitet. Mange lokale gjester tyder på et populært sted. Har mye forskjellig på menyen

Dato for besøk: juli 2020
Takk, Petter E
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 31. mai 2020 via mobile enheter

Svært bra pizza og hyggelige priservi spiste stor pizza nr.20 og nr. 26, nr. 26 anbefales særskilt; med det flotte navnet Bodø spesial vi var fem voksne og bestilte bord, fikk sitte oppe. Ikke forvent deg luksus og sjøutsikt, da er ikke dette stedet. Her er en av de beste hvitvinene satt som rødvin, så gå inn med en raus innstilling. Og bli fornøyd

Dato for besøk: mai 2020
Takk, 2anneliv
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. april 2020

Utrolig god mat. Spiste en god kjøttretter. Store porsjoner. Trivelig betjening. Sentral beliggenhet. Kommer gjerne tilbake. Vært å spist der flere ganger tidligere. Anbefaler andre å spise der.

Dato for besøk: november 2019
Takk, Steinar29
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. januar 2020 via mobile enheter

Service er di helt fantastisk på. Maten er veldig opp og ned desv. Alt etter som hvilken kokk. Pizzaen mye bedre før, sprø bunn og fantastisk smak men desv i det siste har den blitt hard og tam. Biffsnadder smakløs. Synd da det er helt grei pris og upåklagelig service. Håper di gjør noe med kritikken og kommer sæ opp igjen matmessig.

Dato for besøk: desember 2019
1  Takk, vigdis64
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Orion Pizza Restaurant AS, så også på

 

Har du vært i Orion Pizza Restaurant AS? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din