“Resturant besøk”

Orion Pizza Restaurant AS
Vurdert som nr. 9 av 89 Restauranter i Bodø
Anmeldt 14. august 2022 via mobile enheter

Tørr og smakløs biff. Skal dere spise her, ta me eget krydder. Kompisene mine bestilte pizza: lite fyll. Anbefales ikke

Dato for besøk: april 2022
Takk, 119sondrem

Anmeldt 17. mars 2022

Jeg har besøkt Orion flere ganger med noen års mellomrom, og kan konkludere med at her vet jeg hva jeg får fra gang til gang: en svært rikholdig meny, travle servitører med glimt i øyet og store porsjoner.

Er du ute etter en romantisk og stemningsfull middag er nok ikke Orion førstevalget, men sammen med vennegjengen eller med ungene, kan Orion være fulltreff.

Den største utfordringen er å klare og velge hva man skal spise når det er så mye fristende på menyen.

Dato for besøk: november 2021
Takk, Snoopy7852
Anmeldt 2. oktober 2021

Veldig god mat, og veldig hyggelige folk som jobber der. Jeg og familien min kommer tilbake. Anbefales på det sterkeste. God verdi for maten, her blir du mett og man trenger ikke å betale 500kr per pers heller, her er det rimelig, mye for pengene.

Dato for besøk: september 2021
Takk, stephanielB8174WL
Anmeldt 22. august 2021

Jeg bestilte en take away pizza Dragen. Da jeg ankom hjem med pizza og vi tok første store tugge kjente jeg en kraftig mugg smak og spyttet det ut direkte! Datteren min på 2 år ville ikke spise pizza å jeg kjente samme smaken på hennes.

Tok kontakt med Orion å forklarte situasjon. De sa de kunne lage en ny til oss.

Når jeg ankom restauranten igjen. ble jeg konfrontert angående pizzaen . Jeg forklarte hva problemet var å ble ikke trodd samt ble jeg diskriminert for min utalandske uttalelse av ord.
Det ente i krangel og jeg kastet tilbake den nye pizzaen til han.
Det blir ikke mer Orion fra meg.
Her burde de lære seg å håndtere kundeservice bedre!

Dato for besøk: august 2021
Takk, Q9568FKalexm
Anmeldt 18. juli 2021 via mobile enheter

God mat og grei service. Vi var på utkikk etter middag og ble ikke skuffet. Maten var god på smak. Ble litt venting, men ikke unødvendig lang ventetid, og det selv om det var full restaurant. Vi hadde en vegetarianer med oss noe som gikk kjempebra da det var mye utvalg for hun også. Det som trakk litt ned på opplevelsen var at det var ikke så koselig. Veldig enkelt og ikke så koselig som gjorde atmosfæren litt stresset. De ansatte var hyggelig, men litt kort, dette kom sikkert av at de hadde det travelt. Alt i alt en god opplevelse med god mat!

Dato for besøk: juli 2021
Takk, trudesteiro

Reisende som så på Orion Pizza Restaurant AS, så også på

Har du vært i Orion Pizza Restaurant AS? Del dine erfaringer!