Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Hyggelig”

Roast Restaurant og Bar Bodo
Vurdert som nr. 15 av 80 Restauranter i Bodø
Kjøkken: Grill
Restaurantdetaljer
Anmeldt 14. november 2018

God drikke og god mat, trivelig og hyggelig personale, en nydelig utsikt, en fullverdig plass å tilbringe kvelden på.

Dato for besøk: oktober 2018
Takk, Waljan58
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldelser (304)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

3943 av 304 anmeldelser

Anmeldt 11. oktober 2018

En gruppe kolleger var samlet til middag, en hel vanlig ukedag. Antall deltagere gjorde at vi måtte bestille samme meny, noe som bød på utfordringer på grunn av allergier, og at vi måtte komme presis til et fastsatt tidspunkt.
Likevel ventet vi på forretten i 40 minutter..Forretten smakte altfor mye av eddik.og var en aldri så liten skuffelse. Hovedretten var en fiskerett, lekkert anrettet men skuffende smakløs og intetsigende. Grønnsaker som var perfekt kokt, hevet imidlertid inntrykket noe. Heller ikke desserten innfridde. Måltidet var med andre ord - greit nok, men noe smakløst og står ikke i forhold til prisen.
Servitøren vår var profesjonell, diskret, men oppmerksom, og kom veldig rask med regningen.

Bodø er en by med MANGE GODE og hyggelige restauranter. Roast har fortsatt en del å gå på.. Det hjelper ikke med flott utsikt alene, når man skal drive restaurant. Når ryktene begynner å gå om den gode maten på Roast, da kommer jeg tilbake, Inntil da velger jeg en av de andre restaurantene i Bodø.

Dato for besøk: september 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, M780
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 25. september 2018

Bestilte bord til tidspunktet da restauranten åpnet. Fikk flott bord å etter hvert kom menyen på bordet. Vi ble sittende å vente med våre spørsmål rundt menyen å kanskje få noe å drikke. Når servitøren kom viste det seg at det var dårlig med både norsk og engelsk kunnskapene å vi endte ned tegnspråk og peking i menyen.
Vi bestilte Pggvar å lurte på om det var mulig å få sett et vinkart å kanskje fått litt vann. Det ordnet seg også etter hvert å vi fant en hvitvin vi mente passet å bestilte en flaske. Etter å ha skjenket i glassene våre tok servitøren flasken fra bordet å vi regnet med at den ble satt kjølig. Stor var overraskelsen da vi ba om mere vin i glasset, da kom det fram en ny flaske. Det viste seg at det ble beregnet glass å ikke hel flaske, noe som ga en helt annen pris. Forretten med litt brød kom på bordet å jaggu kom ikke hovedretten 2 minutter etter. Piggvaren smakte utmerket og med godt tilbehør. Vi skulle bestille dessert, noe som også skjedde med tegnspråk, men vi slet medå forklare kun 2 iskuler til fruen Ostefat og is kom å ble fortært før vi ba om regningen også det med tegnspråk. Har forventninger om at en restaurant i Norge av denne kvaliteten sørger for å kvalitetssikre språk kunnskapene hos sine servitører.

Dato for besøk: september 2018
Takk, Olesol123
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 10. august 2018

Vi fikk kald mat, dårlig mat og servicen var elending. Menyen og valgmulighetene var merkelige sammensatt. Består virkelig dette kjøkkenet av proffe folk ?
Aldri igjen om vi bruker masse penger på denne plassen. Det værste var at vi ikke fikk medhold I våre klager, maten var kjempegod mente de. Dette holder ikke mål. Plassen burde stenges som resturant. Bruk den til bar med den fantastiske utsikten og ikke som en melkeku for å lure folk for penger. Vi er svært skuffet.

Dato for besøk: august 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, ssve2018
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 9. august 2018

Fikk ødelagt min 50 års dag der jeg inviterte min familie på en bedre middag. Jubilanten fikk ikke mat samtidig med de andre, og når den dukket opp var fisken rå og uspiselig. Fikk ny etter lang tid men var alle lei og ville dra hjem i tillegg var ikke den noe god heller. at de andre rundt bordet fikk kald mat i tillegg, gjorde den negative opplevelsen komplett.
Ingen ansatte gjorde noe som helst for å rette opp fadesen.
e-post ble sendt til hotellet i ettertid, jeg fikk heller ikke noe respons på denne... ikke beskjed om at de hadde mottatt klagen heller. Dette er rett og slett skamløst av en servicebedrift å ha en slik nocelant holdning. I tillegg til at vi betalte i dyre dommer for ingen ting, gidder de ikke engang å høre på gjestene sine..
anbefaler ingen å spise der. Ta en kopp kaffe eller ett glass vin heller der oppe, og nyt utsikten, for den er akkurat det du får, helt fantastisk.

Dato for besøk: august 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Bsv_11
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Roast Restaurant og Bar Bodo, så også på

 

Har du vært i Roast Restaurant og Bar Bodo? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.