Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Et spisested på toppen av Bodø Havn”

Roast Restaurant og Bar Bodo
Bestill bord
2
tir. 3.8.
20:00
Vurdert som nr. 15 av 76 Restauranter i Bodø
Kjøkken: Grill
Restaurantdetaljer
Anmeldt 6. januar 2019

Vi var 4 personer som opplevde vårt første måltid med julemat for året. En god atmosfære,og en svært positiv og kunnskapsrik kelner,da vi ønsket å teste en del viner på stedet.
Vinen og maten smakte fortreffelig.

Dato for besøk: november 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Tor-Arne S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (292)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

3034 av 292 anmeldelser

Anmeldt 21. november 2018

Ser på andre anmeldelser at denne restauranten har fått dårlig kritikk. Var der nylig og de må ha oppgradert dette stedet betraktelig. Vi var til sammen 6 personer. Hadde en meget oppmerksom servitør som kom med vann på flaske og brød straks vi hadde satt oss. Bestilte hjortefilet som smakte utmerket. Fikk god rødvin på flaske og serveringen gikk raskt. Restauranten var smekkfull. Vi trivdes og kommer nok tilbake hit.

Dato for besøk: november 2018
Takk, kgst2018
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. november 2018 via mobile enheter

Flott restaurant i øverste etasje på Scandic havet! Flott utsikt, oppmerksomme og flinke servitører og ikke minst supergod mat. Anbefales!

Dato for besøk: november 2018
Takk, 955iselinj
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. november 2018

God drikke og god mat, trivelig og hyggelig personale, en nydelig utsikt, en fullverdig plass å tilbringe kvelden på.

Dato for besøk: oktober 2018
Takk, Waljan58
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. oktober 2018

En gruppe kolleger var samlet til middag, en hel vanlig ukedag. Antall deltagere gjorde at vi måtte bestille samme meny, noe som bød på utfordringer på grunn av allergier, og at vi måtte komme presis til et fastsatt tidspunkt.
Likevel ventet vi på forretten i 40 minutter..Forretten smakte altfor mye av eddik.og var en aldri så liten skuffelse. Hovedretten var en fiskerett, lekkert anrettet men skuffende smakløs og intetsigende. Grønnsaker som var perfekt kokt, hevet imidlertid inntrykket noe. Heller ikke desserten innfridde. Måltidet var med andre ord - greit nok, men noe smakløst og står ikke i forhold til prisen.
Servitøren vår var profesjonell, diskret, men oppmerksom, og kom veldig rask med regningen.

Bodø er en by med MANGE GODE og hyggelige restauranter. Roast har fortsatt en del å gå på.. Det hjelper ikke med flott utsikt alene, når man skal drive restaurant. Når ryktene begynner å gå om den gode maten på Roast, da kommer jeg tilbake, Inntil da velger jeg en av de andre restaurantene i Bodø.

Dato for besøk: september 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, M780
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Roast Restaurant og Bar Bodo, så også på

 

Har du vært i Roast Restaurant og Bar Bodo? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din