Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Nydelig middag, service og utsikt”

Roast Restaurant og Bar Bodo
Bestill bord
2
søn. 25.7.
20:00
Vurdert som nr. 15 av 76 Restauranter i Bodø
Kjøkken: Grill
Restaurantdetaljer
Anmeldt 28. juli 2020 via mobile enheter

Vi ble godt tatt i mot og ivaretatt av sjarmerende Fabio fra Portugal. Han lot oss smake en rekke viner før vi bestemte oss for en god en til maten. Jeg gikk for ørretfilet med sprøstekt parmaskinke og purre, samt en utsøkt hollandaisesaus. Smakte fortreffelig. Husbonden gikk for ribeye, og biffen var mør og fin. Alt i alt en flott opplevelse, med god mat, god service og flott utsikt.

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, karenkC9867TP
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (291)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

1317 av 291 anmeldelser

Anmeldt 26. juli 2020 via mobile enheter

Vi ankom hotellet seint og ønsket spise et godt måltid og nyte utsikten over Bodø. Utsikten var flott, men servicen og maten var dårlig. Lite smak, ikke varmt, gammel salat, dårlige porsjoner og varm hvit vin.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, grorongvedskui
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. juli 2020

Maten og servicen var bra, men i forhold til pris forventer du mer. Vil si dette er nok en av de dyreste restaurantene vi har vært på. Om ikke den dyreste. Flott utsikt og god atmosfære.

Dato for besøk: juli 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, FreddyAH
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. juli 2020 via mobile enheter

Ok mat, som hadde hatt dit av bedre kontroll på steketid: Både entrecôte og andebryst var svært well done, tross spesifikke bestillinger på henholdsvis medium og rosa. Hummeren var god, men noe voldsomt gratinert og dermed mistet den gode råvaren noe av smaken. Gode viner!

Dato for besøk: juli 2020
Takk, HaraldKvam
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. juli 2020 via mobile enheter

Svært tynn meny med svak bredde i utvalget. Maten er oversauset og råvarene godt gjemt. Pris vs. kvalitet er svært ubalansert.
Vinglass serveres som halve glass.
Fin utsikt, god dessert.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, Torstj
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Roast Restaurant og Bar Bodo, så også på

 

Har du vært i Roast Restaurant og Bar Bodo? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din