Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Noe bra, noe skuffende”

Roast Restaurant og Bar Bodo
Bestill bord
2
tir. 19.10.
20:00
Vurdert som nr. 15 av 74 Restauranter i Bodø
Kjøkken: Grill
Restaurantdetaljer
Anmeldt 12. september 2020 via mobile enheter

Beliggende i toppetasjen på Scandic Havet med storslagen utsikt. Servitøren vår var faglig sterk og dyktig, men det faktum at hun snakket utelukkende engelsk, trekker ned. I Norge skal man kunne forvente skandinavisktalende servitører når de går på norske lønns- og arbeidsvilkår og får lønna si i norske kroner. God mat og god drikke.

Dato for besøk: september 2020
1  Takk, StianTRD
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (293)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

1014 av 293 anmeldelser

Anmeldt 11. august 2020

Spiste her ved 2 anledninger i sommer og har kun positive opplevelser begge gangene. Nydelig fisk og entrecote, og servitører som kan sine saker. En hyggelig bar i tillegg til restauranten. Restauranten er populær så husk å bestille bord.

Dato for besøk: juli 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, BirgitBr
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. august 2020 via mobile enheter

Hadde store forventninger til denne restauranten i toppetasjen på hotellet, men ble svært skuffet. Bestilte grillet tørrfisk, men den luktet surt og var alt for lite utvannet. Det gjorde ikke saken bedre at de som satt ved siden av oss, klaget på tørr og seig andebryst. En prikk for god utsikt, og en for blide og effektive servitører. Ellers var det desverre lite å juble for.

Dato for besøk: august 2020
Takk, 470camillai
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. juli 2020 via mobile enheter

Vi ble positivt overrasket dag 1 da vi var her.
Etter å ha vært på Top 13 gikk vi hit og fikk bedre utsikt og drinker, iallefall Strawberry Daiquiri og Mojito smakte bedre her. Supereffektive bartendere fikset på notime tross litt kø.
Dagen etter derimot, supre drinker men trekker betydelig ned med andre bartendere på jobb som forsøker å ta flere bestillinger samtidlig. Ikke gjør det. Totalt kaos og superlange køer. Tar med seg fulle nøtteskåler og halvfulle glass fra bordene tross våre protester Jaja, fikk til nød tilbake drikke og + i boka for nye nøtter.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, Nina S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. juli 2020 via mobile enheter

Vi ble godt tatt i mot og ivaretatt av sjarmerende Fabio fra Portugal. Han lot oss smake en rekke viner før vi bestemte oss for en god en til maten. Jeg gikk for ørretfilet med sprøstekt parmaskinke og purre, samt en utsøkt hollandaisesaus. Smakte fortreffelig. Husbonden gikk for ribeye, og biffen var mør og fin. Alt i alt en flott opplevelse, med god mat, god service og flott utsikt.

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, karenkC9867TP
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Roast Restaurant og Bar Bodo, så også på

 

Har du vært i Roast Restaurant og Bar Bodo? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din