Utrolig flott konserthall og aldeles fantastisk akustikk. Meget gode sitteplasser og selvsagt en... les mer
Bygget er nytt,med moderne fasiliteter med små barområder,og en bra restaurant . Gode... les mer
Jeg har både vært publikum og spillende i Stormen konserthus. Det er en like stor opplevelse begge deler. Akustikken der er fantastisk. En får like god lyd-opplevelse selv om en sitter på 2. balkong.
Som spillende er det en god opplevelse å ha kontakt med de andre musikerne på scenen.
Gode garderobeforhold. Enkle rømningsveier ved brann
En arkitektur som overrasker og imponerer. Konsertsaler med en vidunderlig akustikk som er velegnet til både konserter og teaterfremføringer. Vennlig betjening og et rikt utvalg av opplevelser gjør dette til et attraktivt sted!
Dette konserthuset må bare oppleves. Har vært der på flere konserter, klassisk, sang, teater og jazz. Utrolig bra!
Stormen konserthus er moderne, effektivt og meget godt utformet. Lydkvaliteten er god, service og inngang, samt bevertning fungerer godt. Alt i alt en flott opplevelse.
Første møte med Bodøs nye og lekre konserthus var en konsert med Highasakite, deretter fulgte vi på med Ole Edvard Antonsen, Bugge Wesseltoft, Halvdan Sivertsen, Jan Garbarek, Kari Bremnes osv. Programmet har så langt vært ypperlig. Vi har testet ut både amfi og balkonger og oppdaget at lyden er utmerket og utsikten flott på de fleste plasser, med unntak av utsikten fra sidebalkongene på balkong 2.Unngå dem, om du kan! Vi testet også ut en operakafe i lille sal. Det var også meget vellykket! Konserthuset har hyggelige barområder, som åpner i god tid før konsertene starter. Det liker vi.