Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Lagre
Se gjennom høydepunkter
Bra studentpris

Et trivelig sted å dra for å gjøre noe annet en dag. Veldig bra priser, det er billigere om man er... les mer

Anmeldt 6. oktober 2017
Malin Eline D
,
Bodø, Norge
via mobile enheter
Bowling,biljard og shuffleboard

Et veldig godt alternativ for å slå i hjel litt tid på dagtid. Bowling og shuffleboard var en hit... les mer

Anmeldt 29. august 2017
RagnarD
,
Tromsø, Norge
via mobile enheter
Les alle 12 anmeldelsene
  
Google
De mest populære turene og aktivitetene i og rundt Bodø
fra USD 152,92
Mer informasjon
fra USD 153,33
Mer informasjon
fra USD 128,80
Mer informasjon
Arctic Coastal Walk
3 anmeldelser
fra USD 56,31
Mer informasjon
Anmeldelser (12)
Filtrer anmeldelser
12 resultater
Vurdering fra reisende
2
8
1
0
1
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Vurdering fra reisende
2
8
1
0
1
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
16 av 12 anmeldelser
Anmeldt 6. oktober 2017 via mobile enheter

Et trivelig sted å dra for å gjøre noe annet en dag. Veldig bra priser, det er billigere om man er der på dagtid. I tillegg er det en god studentpris som gjør at man ikke bruker opp hele studentøkonomien av å dra dit noen ganger. God plass, renslig og koselig. Jeg kommer helt klart til å dra tilbake hit flere ganger i løpet av studietiden.

Dato for opplevelse: september 2017
Takk, Malin Eline D
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. august 2017 via mobile enheter

Et veldig godt alternativ for å slå i hjel litt tid på dagtid. Bowling og shuffleboard var en hit for min sønn på 8 år. Biljard er et godt alternativ for de litt større. Mange bowlingbaner, mange biljardbord og to shuffleboard. Bar hvor du får kjøpt leskende drikke. Hyggelig prisnivå.

Dato for opplevelse: august 2017
Takk, RagnarD
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. juni 2017

God plass til mange brukere av diverse spill. Denne gangen var det bowling med kolleger. Vi var litt tidlig på kvelden, så ølsalget hadde ikke startet. Men en fin kveld og en kopp kaffe.

Dato for opplevelse: juni 2017
Takk, steinolavr
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. oktober 2016 via mobile enheter

Var innom her for en runde bowling med mann og barn på 11 og 1,5 år. Meget hyggelig betjening, trivelige og rene lokaler. Det er heis der for barnevogn. Morsomt med airhockey og fly-spill. Eget rom for snooker etc med 18 års grense. Det selges brus og sjokolade, øl etter kl 20 tror jeg :)
Anbefales!

Dato for opplevelse: oktober 2016
1  Takk, Northmans
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. juli 2016 via mobile enheter

Kjempe bra plass med trivelige ansatte. Hvis du er glad i bowling og biljard o.l så er dette plassen du må besøke :) i helgene så er det disco bowling som er veldig gøy til god musikk

Dato for opplevelse: juli 2016
Takk, Lara C
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser