Lagre

fra USD 47,50
Mer informasjon
Anmeldt 10. juli 2020
Anmeldelse av: Saltstraumen av RIB

For en opplevelse! Vi fikk sett ørner, niser og lundefugler. Saltstraumen var helt rå, snakk om naturkrefter! Anbefales virkelig. Flott opplevelse for både voksne og barn!

Dato for opplevelse: juli 2020
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med dette hotellet
Takk, Line A
stellapolarisbodo, Guest Relations Manager på Stella Polaris, svarte på denne anmeldelsenBesvart 12. juli 2020

Hei
Tusen takk, vi blir SÅ glade når våre gjester kommer hjem med gode minner! Artig at dere også fikk sett lundefulg, det er ikke hver dag ;) Vi ønsker dere velkommen tilbake til Bodø!

Anmeldt 7. juli 2020
Anmeldelse av: Saltstraumen av RIB

Vi har hatt en fantastisk ribtur til Saltstraumen! Vi fikk se havørn, laks, fantastiske strender og nydelige holmer i tillegg til det største nemlig Saltstraumen- utrolig kult! Kjempedyktig guide som loset oss trygt igjennom opplevelsen og hadde mye kunnskap å dele. Anbefales på det sterkeste!

Dato for opplevelse: juli 2020
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med dette hotellet
Takk, benediktemarkussen
stellapolarisbodo, Guest Relations Manager på Stella Polaris, svarte på denne anmeldelsenBesvart 8. juli 2020

Herlig! Det er akkurat sånn en RIB-tur med oss skal være! Gode minner, ny kunnskap og en natur som tar pusten fra de fleste. Tusen takk for en fin tilbakemelding :)

Anmeldt 19. juli 2019 via mobile enheter

Har hatt en super tur til Saltstraumen med Stella Polaris. Dyktig guide som hadde mye kunnskap om området. Fikk sett havørn og niser på veien. Været var absolutt i vår favør, og det var en fantastisk opplevelse!! Enkelt å bestille på nett. Anbefales på det sterkeste!

1  Takk, Corazon1968
stellapolarisbodo, Kundeansvarlig på Stella Polaris, svarte på denne anmeldelsenBesvart 20. juli 2019

Vi blir så innmari glade av å få så masse skryt, tusen takk :) Vi elsker Bodø, og vi synes det er superstas med så mange gjester som vil se hva vi har å by på. Dere er hjertelig velkomne tilbake på tur med Stella Polaris, kanskje vi kan friste med nordlys-tur til vinteren?

Anmeldt 17. juli 2019 via mobile enheter
Anmeldelse av: Saltstraumen av RIB

En morsom og spennende tur med bra guidingen underveis. Naturopplevelse som kan anbefales for alle. Nærkontakt med sjøen dyrelivet og naturfenomenet Saltstraumen

2  Takk, Robert M
stellapolarisbodo, Guest Relations Manager på Stella Polaris, svarte på denne anmeldelsenBesvart 19. juli 2019

Tusen takk, vi må si oss helt enige :) Saltstraumen og naturen her i nord er helt magisk, og vi er så heldige som får lov til å vise det frem til våre gjester! Velkommen tilbake på tur med Stella Polaris :)

Anmeldt 16. juli 2019 via mobile enheter

Enkelt å bestille, god kommunikasjon, god og korrekt informasjon, kunnskapsrik guide. Savnet mer lek i straumen og syns det ble for kort tid i selve Saltstraumen. Likevel anbefales turen på det varmeste.

1  Takk, siljek2
stellapolarisbodo, Guest Relations Manager på Stella Polaris, svarte på denne anmeldelsenBesvart 17. juli 2019

Hei! Saltstraumen er et av høydepunktene på denne turen, og vi forsøker alltid å få mest mulig tid der. Vi er veldig glade for at du anbefaler turen vår selv om du savnet noe underveis. Tusen takk, og velkommen tilbake på tur med Stella Polaris!