Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Åpen i dag: 08:00 - 16:00
Lagre
Bestill på forhånd
Hvorfor bestille på Tripadvisor?
  • Høydepunkter på turen og hele reiseruten
  • Enkel bestilling på Internett
  • Laveste pris garantert
Mer informasjon
  
Google
Ulike måter å oppleve Stella Polaris på
Arctic Coastal Walk
3 anmeldelser
fra USD 56,29
Mer informasjon
Anmeldelser (64)
Filtrer anmeldelser
64 resultater
Vurdering fra reisende
49
8
4
2
1
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
49
8
4
2
1
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
1823 av 64 anmeldelser
Anmeldt 19. juli 2020
Anmeldelse av: Saltstraumen av RIB

Flott tur til fantastiske Saltstraumen, med flink og hyggelig guide. Fart og spenning i passelig mengde, vi fikk også sett unike fjellformasjoner, ørn, mm. Anbefales!

Dato for opplevelse: juli 2020
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med dette hotellet
Takk, Venche E
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
stellapolarisbodo, Guest Relations Manager på Stella Polaris, svarte på denne anmeldelsenBesvart 21. juli 2020

Tusen takk for herlig tilbakemelding! Godt å høre at det var både fart, spenning, natur og dyreliv. Akkurat sånn det skal være :) Takk for besøket!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. juli 2020 via mobile enheter
Anmeldelse av: Saltstraumen av RIB

For en tur. Vel to timers tur med superengasjert ribfører. Innom havørnpar med unger like ut i fjorden, ( inkl mating!),
Geologiseanse, innom oppdrettsanlegg med kort innføring i hva som skjer, ytterligere havørner på veien videre og til sist selve Saltstraumen. Der ble det utført en liten redningsoperasjon av en « innfødt « som hadde fått utstyret sitt i propellen og forgjeves prøvde å ro i land.

Dette anbefales til alle - en kjempeopplevelse for 2 søringer

Takk, Tsr1507
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
stellapolarisbodo, Guest Relations Manager på Stella Polaris, svarte på denne anmeldelsenBesvart 18. juli 2020

Heisann, det ser ut som at dere har vært på tur med våre kollegaer i Explore Salten! Godt å høre at dere hadde en flott opplevelse, krydret med litt ekstra action i Saltstraumen! En RIB-safari til Saltstraumen er det artigste du kan gjøre i Bodø :)

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. juli 2020
Anmeldelse av: Saltstraumen av RIB

Flott mix av info om geologi og natur i tillegg til selve Saltstraumen. Vi fikk se havørn på to steder, og det virker som om de vet hvor de finner dem.

Dato for opplevelse: juli 2020
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med dette hotellet
Takk, Explorer253470
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
stellapolarisbodo, Guest Relations Manager på Stella Polaris, svarte på denne anmeldelsenBesvart 17. juli 2020

Hei, tusen takk for en hyggelig tilbakemelding fra dere! Artig å høre at dere likte å høre på oss også, ikke bare se på den flotte naturen vår. Vi har et godt "ørneblikk" og finner som regel ei ørn eller ti på turen ;)

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. juli 2020
Anmeldelse av: Saltstraumen av RIB

Vi en, båtvant familie, tok turen og hadde en knall opplevelse. Overraskendek var det turen til og tilbake fra Saltstraumen som ga best opplevelse. Interessant guiding ga mye ny informasjon, fra nåtid tilbake til istid og enda lengre tilbake. Vi fikk også sett havørner på nært hold. Vannet var rolig, men selv i røffere vær, så tror jeg at en om man ønsker fart og spenning er dette nok ikke turen.

Dato for opplevelse: juli 2020
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med dette hotellet
Takk, GizzySlugger
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
stellapolarisbodo, Guest Relations Manager på Stella Polaris, svarte på denne anmeldelsenBesvart 16. juli 2020

Tusen takk for en flott tilbakemelding på turen! Dere har nok rett i at denne turen ikke er full av fart og spenning, men vi byr på nærkontakt med rå natur, dyr, fugler og ny kunnskap. Mange av våre gjester sier akkurat det dere sier, at turen til Saltstraumen var vel så spennende som selve Saltstraumen! Takk for besøket, og velkommen tilbake på tur med oss!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. juli 2020
Anmeldelse av: Saltstraumen av RIB

For en opplevelse! Vi fikk sett ørner, niser og lundefugler. Saltstraumen var helt rå, snakk om naturkrefter! Anbefales virkelig. Flott opplevelse for både voksne og barn!

Dato for opplevelse: juli 2020
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med dette hotellet
Takk, linealbriktsen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
stellapolarisbodo, Guest Relations Manager på Stella Polaris, svarte på denne anmeldelsenBesvart 12. juli 2020

Hei
Tusen takk, vi blir SÅ glade når våre gjester kommer hjem med gode minner! Artig at dere også fikk sett lundefulg, det er ikke hver dag ;) Vi ønsker dere velkommen tilbake til Bodø!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser