Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Lille juleaften”

En Kopp .Restaurant.Cafe&Bar
Vurdert som nr. 2 av 80 Restauranter i Bodø
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 10 - USD 51
Restaurantdetaljer
Anmeldt 23. desember 2018 via mobile enheter

Utrolig hyggelig betjening.
Maten smakte veldig godt. Særlig pastaen. Den får en sekser. Vil anbefale et besøk hit.

Dato for besøk: desember 2018
1  Takk, Björn S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldelser (460)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

6367 av 460 anmeldelser

Anmeldt 5. oktober 2018 via mobile enheter

Jeg droppet innom for lunsj og spiste asiatisk rett. Maten hadde en bismak fra hardt stekt kjøtt, svismak. Virker for øvrig som en populær plass.
Stor meny og relativt greie priser.

Dato for besøk: september 2018
1  Takk, Rune1973
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 29. september 2018 via mobile enheter

Drikke chai tror ikke at det er samme smak som på starckbuck chai. Og pris for te grov høy pris for 45 kr

Dato for besøk: september 2018
Takk, Kjersti_B11
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 20. september 2018 via mobile enheter

Ikke noe ekstraordinært hverken med mat, service eller lokaler! Enkel mat, veldig mange andre spisesteder i Bodø som fortjener mer oppmerksomhet!

Dato for besøk: august 2018
1  Takk, ReiseALM
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 9. august 2018 via mobile enheter

Syns ved første øyekast at stedet virket som en koselig plass, men ved nærmere ettersyn ser man at alt er nedslitt. Både stoler og bord trenger en oppfrisking. Bestilte en mozarellatoast, og til 135 kr hadde jeg forventet mer enn tørt, svidd brød med kald mozarella og tomat inni. Salaten ved siden av turte jeg nesten ikke smake på, og hele retten lå i en dam av pesto, som smakte rart.

Da jeg skulle ta buss ved sentrumsterminalen som ligger i tilknytning til denne kaféen så bestemte jeg meg for å kjøpe et kakestykke etter maten. 75 kr for et lite stykke kake er ran. Ikke var den noe særlig god den heller.

Betjeningen var for så vidt hyggelig, men i løpet av mine 3 timer der ble ingen bord ved siden av meg ryddet, og ingen kom for å ta mine tallerkner, eller spørre om ting var greit.

Anbefales ikke...

Dato for besøk: august 2018
2  Takk, idal929
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på En Kopp .Restaurant.Cafe&Bar, så også på

 

Har du vært i En Kopp .Restaurant.Cafe&Bar? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.