Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“alltid veldig koselig på En Kopp!!”

En Kopp .Restaurant.Cafe&Bar
Vurdert som nr. 1 av 74 Restauranter i Bodø
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 12 - USD 35
Restaurantdetaljer
Anmeldt 14. juli 2020 via mobile enheter

alltid veldig koselig på En Kopp Vi føler oss hjemme fra første øyeblikk! Gjestfrihet, fine priser, god mat! og uteservering nå på sommeren! Anbefales

Dato for besøk: juli 2020
2  Takk, 618urszulaf
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (432)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

4044 av 434 anmeldelser

Anmeldt 4. juli 2020 via mobile enheter

Det var god mat og ypperlig service. Egenlagd urtedressing var suveren. Veldig god hjemmelagd lasagne.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, dagottoe
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. juni 2020 via mobile enheter

Ble anbefalt kyllingsalat. Gjestfritt og koselig. God atmosfære, ute og inne. Best for meg i Bodø. Fulltreff.

Dato for besøk: juni 2020
Takk, Petter E
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. juni 2020 via mobile enheter

Salsagratinert laks og torsk, sammen med focaccia brød - MÅ opplevesNydelig mat sammen med god service, kan anbefales.

Dato for besøk: juni 2020
Takk, tonej644
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. juni 2020 via mobile enheter

Min mann nevner stadig den beste fiskesuppen han noengang har smakt, som han fikk servert av en "tyrker i Bodø" i 2011. Min mann er utdannet kokk, og får sjelden slike matopplevelser som denne når vi spiser ute. Jammen var det denne, samme "tyrkeren" vi møtte da vi bestilte mat i Bodø 9 år etterpå. Kyllingsnadder og salsagratinert laks og torsk smakte så godt at vi måtte kjempe mot lysten til å slikke tallerkenen. En deilig hvitvin og en fantastisk dessert, eplekake med is, avrundet det hele som et perfekt måltid. Jeg anbefaler restauranten på det varmeste, og jeg er ikke i tvil om at jeg vil spise her neste gang jeg er i Bodø også, sånn ca. hvert niende år.. ❤️ Tusen takk for en nydelig smaksopplevelse, igjen!

Dato for besøk: juni 2020
3  Takk, Gro-Signy H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på En Kopp .Restaurant.Cafe&Bar, så også på

 

Har du vært i En Kopp .Restaurant.Cafe&Bar? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din