Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Anbefales på det sterkeste! ”

En Kopp .Restaurant.Cafe&Bar
Vurdert som nr. 1 av 74 Restauranter i Bodø
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 12 - USD 36
Restaurantdetaljer
Anmeldt 12. september 2020 via mobile enheter

Beliggende sentralt i Bodø sentrum. Hyggelig lokale, god atmosfære. Fantastisk behagelig kvinnelig servitør. God mat og god drikke skal tilbake hit!

Dato for besøk: september 2020
2  Takk, StianTRD
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (435)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

3236 av 435 anmeldelser

Anmeldt 20. august 2020 via mobile enheter

Ikke særlig koselig plass.Måtte vente på at det skulle bli ferdig traktet kaffe selv om det var lite folk.Beksvart besk kaffe.Og stemninga blei jo ikke likere med at eier var høylytt frekk med leverandør av varer og ei gammel dame som ikke kom sæ forbi. Ikke hit flere ganger

Dato for besøk: desember 2019
4  Takk, vigdis64
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. august 2020 via mobile enheter

God mat og veldig hyggelige ansatte.

Jeg har ofte gått forbi, fordi utseende og stil utenfor minner om et gatekjøkken. Det var en hyggelig overraskelse at de hadde «vanlig» meny, med mange sjøsetter.

Stedet trenger desperat en makeover i henhold til stil, farger og interiør. Hvordan det tar seg ut, står ikke i stil med menyen og maten, som er veldig god.

Dato for besøk: august 2020
1  Takk, 265camillaf
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. august 2020 via mobile enheter

Vi bestilte to enkle lunsjretter, omelett og rekesmørbrød som begge var ok. Ostekaken smakte gammel kake. Betjeningen ikke særlig hyggelig, vi følte at her var det mangel på god atmosfære noe som er uvanlig her nord for oss på vår tur i Nord-Norge

Dato for besøk: august 2020
1  Takk, lisekri
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. august 2020 via mobile enheter

Kona bestilte kreolsk pasta med kylling og selv hadde jeg salsagratinert laks og torsk med hjemmelaget foccacia.

Maten smakte veldig godt og betjeningen var veldig hyggelig. Stedet kan absolutt anbefales.

Dato for besøk: august 2020
1  Takk, Kjetil K
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på En Kopp .Restaurant.Cafe&Bar, så også på

 

Har du vært i En Kopp .Restaurant.Cafe&Bar? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din