“God mat til grei pris”

En Kopp .Restaurant.Cafe&Bar
Vurdert som nr. 3 av 92 Restauranter i Bodø
Anmeldt 8. oktober 2020 via mobile enheter

Vi besøkte stedet som lå på Nr 1 blant spisested i Bodø. Vi spiste kreolsk pasta med kylling og salsamarinert laks og torsk med focaccia. Den kreolske pastaen smakte nydelig godt, mens den salsamarinerte laks og torsk var så som så. Meget hyggelig servitør. Lokalene var slitt, kalde og lite koselig. Lave priser som et pluss 👍😊

1  Takk, WencheM228

Anmeldt 8. oktober 2020

Kjempegod bacalao og eplekake til dessert . Rolig og avslappende med veldig god service . Kommer gjerne tilbake .

Takk, Aud W
Anmeldt 2. oktober 2020

Jeg spiste en meget god omelett, men på andre siden av bordet hørte jeg fra min kjære "det e det bæste æ har smakt!". Hun spiste FOCACCIAKYLLING.
Marinert kyllingfilét og utredressing med hjemmelaget focacciabrød.
Gleder meg til å smake denne neste gang.

Takk, Jorg1lizzy
Anmeldt 12. september 2020 via mobile enheter

Beliggende sentralt i Bodø sentrum. Hyggelig lokale, god atmosfære. Fantastisk behagelig kvinnelig servitør. God mat og god drikke skal tilbake hit!

Dato for besøk: september 2020
2  Takk, StianTRD
Anmeldt 20. august 2020 via mobile enheter

Ikke særlig koselig plass.Måtte vente på at det skulle bli ferdig traktet kaffe selv om det var lite folk.Beksvart besk kaffe.Og stemninga blei jo ikke likere med at eier var høylytt frekk med leverandør av varer og ei gammel dame som ikke kom sæ forbi. Ikke hit flere ganger

Dato for besøk: desember 2019
8  Takk, vigdis64

Reisende som så på En Kopp .Restaurant.Cafe&Bar, så også på

Bodø, Nordland

Har du vært i En Kopp .Restaurant.Cafe&Bar? Del dine erfaringer!