Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“En kopp ble til to øl og middag :-)”

En Kopp .Restaurant.Cafe&Bar
Vurdert som nr. 2 av 79 Restauranter i Bodø
Prisklasse: USD 10 - USD 51
Restaurantdetaljer
Anmeldt 30. juli 2021 via mobile enheter

Hyggelig sted, med innslag av god humor fra personen i serveringen. Maten smakte ok og prismessig er det ordinære priser. Rask servering og blid servitør.

Dato for besøk: juli 2021
Takk, EivindN7
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (453)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

1721 av 453 anmeldelser

Anmeldt 24. juli 2021

Ble "lurt" hit av tripadvisor som hadde gitt denne café/restauranten god score. Ikke serviceinnstilt personale, maten ble levert i flere omganger (fikk ikke maten servert på likt, vi var to venninner) og maten var av billig kvalitet og ikke spesielt god på smak.
Stiv pris i forhold til kvalitet.
Nei takk, kommer ikke tilbake.

Dato for besøk: juli 2021
2  Takk, Lovegirl88
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 23. juli 2021

Vi var seine for å finne oss en plass å spise på en lørdag, så da endte vi opp på denne restauranten, god atmosfære, men maten så veldig kjedelig ut.
Litt stiv pris forhold hvordan maten så ut..

Dato for besøk: juli 2021
Takk, kinemarier2021
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 20. juli 2021 via mobile enheter

Kjempehyggelig betjening og veldig god mat! Hvis du tenker på å besøke Egon i Bodø, glem det! Gå her og spis billigere og MYE bedre!

Dato for besøk: juni 2021
Takk, Navigator11153908447
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 18. juli 2021 via mobile enheter

Maten var ikke noe å skryte av, det var ikke mulig å få et glass vann, man måtte kjøpe flaskevann. Like etterpå hører jeg en av de andre gjestene spørre om å få et glass vann, og sannelig (samme servitør) går da og henter et glass vann! Styr unna, vassen fries som smaker vond olje. Prisene sto ikke i forhold til kvaliteten i det hele tatt.

Dato for besøk: juni 2021
3  Takk, SigridPe
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på En Kopp .Restaurant.Cafe&Bar, så også på

 

Har du vært i En Kopp .Restaurant.Cafe&Bar? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.