Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“God middag”

En Kopp .Restaurant.Cafe&Bar
Vurdert som nr. 2 av 79 Restauranter i Bodø
Prisklasse: USD 10 - USD 52
Restaurantdetaljer
Anmeldt 9. august 2021

Denne plassen kan anbefales. God middag, god service og meget hyggelig. Vi er i Bodø en gang i året og vi er helt enige om at denne plassen har blitt en ny tradisjon.

Dato for besøk: august 2021
1  Takk, groj171
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (453)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

1115 av 453 anmeldelser

Anmeldt 9. august 2021

Fantastisk middag, med god service. Veldig hyggelige folk. Dette er den nye tradisjonen for Bodø besøkene!

Dato for besøk: august 2021
Takk, mariasantij
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 5. august 2021 via mobile enheter

Jeg og min kone bestilte fiskesuppe med foccatia brød.Vi fikk en for liten porsjon med suppe og kun noen små biter fisk og 4 reker oppi.Foccatchia brødet minnet om vanlig toastbrød
Jeg forventer mere når jeg betaler 189 kr for en tallerken suppe

Dato for besøk: august 2021
2  Takk, Excursion08252856870
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 4. august 2021 via mobile enheter

Vårt første møte med bacalao - terningkast 6. Så smakfullt, toppet med focaccia brød
Kjempe trivelig servitør som passet meget godt inn i den lune og koselige atmosfæren.
Vi kommer gjerne tilbake ☺️

Dato for besøk: august 2021
2  Takk, Marit H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 31. juli 2021

Kjempe god mat , Entrecôte var perfekt stekt med nydelig peppersaus, Desserten var kjempe god med hjemmelaget karamellsaus, service og drikke. Anbefales og vi kommer garantert tilbake.

Dato for besøk: juli 2021
1  Takk, audheleneh2021
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på En Kopp .Restaurant.Cafe&Bar, så også på

 

Har du vært i En Kopp .Restaurant.Cafe&Bar? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.