Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Veikro - som forventet”
Anmeldelse av Bimbo Veikro

Bimbo Veikro
Vurdert som nr. 13 av 32 Restauranter i Mo i Rana
Kjøkken: Norsk
Beskrivelse: Bimbo Veikro er en koselig veikro som ligger ved E6 like nord for Mo i Rana. Bimbo Veikro serverer tradisjonelle hjemmelagede retter til en god pris.
Restaurantdetaljer
Beskrivelse: Bimbo Veikro er en koselig veikro som ligger ved E6 like nord for Mo i Rana. Bimbo Veikro serverer tradisjonelle hjemmelagede retter til en god pris.
Anmeldt 9. oktober 2020 via mobile enheter

Maten var helt grei, som forventet med denne type resturant. Mye husmannskost og fries med piffikrydder.

Dato for besøk: oktober 2020
1  Takk, andreahD6050CI
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (64)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

26 av 64 anmeldelser

Anmeldt 28. august 2020

Typisk Norsk veikro med husmannskost! God frokost på reisen, og trivelige folk! Ligger helt ved E6 så også veldig praktisk.

Dato for besøk: august 2020
1  Takk, Kitaaw
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. august 2020 via mobile enheter

Utrolig rask servering. Tok under 5 min å få levert sjaførtallerken.
Reneste toalettene vi har vært i på hele norgesturneen. Der var det virkelig god standard.

Dato for besøk: august 2020
Takk, arvidi2014
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. juli 2020 via mobile enheter

Spiste pølsegryte med potetmos, den var ikke god, maten var ikke varm. En annen i følget bestilte kveite, den var tørr, potetene var vassne, hadde med oss et barn som fikk maten sin etter at alle de vokse hadde fått maten sin. Vi var fire voksne i følget, en hadde bestilt biff, som vi fikk beskjed etter god stund at de var tomme for, Fikk kjøttkaker i stedet med vassne poteter, de klarte å rote bort bestillingen til en voksen og barnet, de måtte vente ganske lenge før det til slutt kom, vi sa klart i fra ved bestillingen at vi ville ha maten samtidig. Servitøren beklaget og sa at hun hadde mistet kontrollen og at bestillingen var blitt borte, det var ikke halvfullt der en gang. Anbefales ikke!

Dato for besøk: juli 2020
Takk, lonemolsen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. juli 2020 via mobile enheter

God mat til en billig penge. Nesten i overkant mett etter lunchomeletten.

Veldig god karamellpudding.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, TrondB42
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Bimbo Veikro, så også på

 

Har du vært i Bimbo Veikro? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din