Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Lagre
Se gjennom høydepunkter
Fantastisk, men nedstigningen er stupbratt og en såpeglatt krøttersti i regnvær

Marmorslottet er et fantastisk skue og en perle som må ivaretas på best mulig måte.
 Men da må... les mer

Anmeldt 1 uke siden
mariusk850
Magisk

En fantastisk tur opp som passer for små og store når man følger stien. Å den opplevelsen når man... les mer

Anmeldt 18. juni 2021
wrydsaa
,
Mo i Rana, Norge
via mobile enheter
Les alle 32 anmeldelsene
  
Anmeldelser (32)
Filtrer anmeldelser
32 resultater
Vurdering fra reisende
17
10
4
0
1
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
17
10
4
0
1
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
1015 av 32 anmeldelser
Anmeldt 16. september 2018 via mobile enheter

Fin sti oppover, flotte "skulpturer" verdt å se! Men ikke så veldig barnevennlig, spesielt med små barn.

Dato for opplevelse: september 2018
Takk, 855jonash
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. august 2018

Det er ikke så lang gå tid for å komme ditt men siste bitt ned til elva må du nok helst vær under 75 år for å klar. Litt klatring men med litt hjelp går det bra om du ikke er god til beins. Om du er riktig sprekk kan du forsett innover men der er det litt klatring som må til. Ellers ein fin plass og kanskje ikke egnet for de aller minste i familien.

Dato for opplevelse: juli 2018
1  Takk, FreddyAH
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. juli 2018 via mobile enheter

Nydelig plass for familie eller bare en rolig tur med nydelig "utsikt". Lett terreng egnet for alle aldre! Kan være noe vanskelig og finne fram om man ikke er kjent i området. Minus mye klegg.

Dato for opplevelse: august 2017
1  Takk, 692kamillaj
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. mai 2018

Vi var på marmorslottet i mai. 90% av veien er lett å gå, det siste stykket må gå ned veldig bratt. Stedene hadde fortsatt snø og det var ganske mye vann. Et vakkert sted og verdt å se. Hele turen tok oss fra parkeringsplassen ca 50 minutter i begge retninger.

Dato for opplevelse: mai 2018
1  Takk, mla89n
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. januar 2018

En riktig naturopplevelse. Marmorslottet ligger ca 3 mil fra Rana. Det er ca 3 km gångvei til man kommer frem til en bratt sti som man ska ned fra. Her er det ikke tillrettelagt for folk med litt dårlige bein. Når man kommer ned til Marmorslottet så ær man i paradis. Det er slåeende vakkert å se detta fenomen av naturperle. Anbefales sterkt. Det er gratis.

Dato for opplevelse: juli 2017
Takk, Eva S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser