Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Expedia.com
Hotels.com
Booking.com
USD 99
Vis tilbud
Travelocity
Orbitz.com
Agoda.comUSD 104
Se alle 14 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (8)
Filtrer anmeldelser
8 resultater
Vurdering fra reisende
0
4
2
2
0
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
0
4
2
2
0
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
16 av 8 anmeldelser
Anmeldt 20. juni 2019 via mobile enheter

Dette hotellet ligg en knapp kilometer i gåavstand frå sentrum i Mo i Rana. Hotellet er heilt ok, men ikkje noko meir enn det. Prisen er muligens litt stiv mtp på oppholdet, men annonsa lova ikkje noko meir enn det vi fekk.

Dato for oppholdet: juni 2019
Reisetype: Reiste med familie
Takk, thespur
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. juli 2018 via mobile enheter

Vi bodde på Toranes to netter i juli. Vi opplevde rommet som lite og trangt til fire personer + hund og bagasje. Vi hadde rom i første etasje, mot gaten, og følte det for utrygt å ha vinduene åpne, siden det ikke var noen slags «lufteposisjon» på vinduene. Det ble varmt! Rommet var tilsynelatende rent, men vi fant ting fra tidligere gjester under sengen, så det var nok ikke veldig godt vasket. Da vi kom sent hjem fra eventyr andre kvelden, var det ingen ledige parkeringsplasser, så vi endte meg å måtte stå ulovlig parkert. Grei inn-og utsjekk på Comfort Ole Tobias. Alt i alt: ok, men ikke mer enn det.

Dato for oppholdet: juli 2018
Reisetype: Reiste med familie
Takk, Margaret L
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. oktober 2017 via mobile enheter

Som deltidsstudent ved UiN er dette et supert sted for overnatting. Rimelige priser og en helt grei standard på rommet. Jeg kpmmer til å benytte dette flere ganger. Anbefales hvis du er ute etter rimelig overnatting om det er kun for noen netter eller langtidsopphold.

Dato for oppholdet: oktober 2017
Reisetype: Reiste alene
Takk, Rolf K
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. juli 2017

Resepsjonen er i Comfort Hotel Ole Tobias som ligger noen hundre meter fra Toranes overnatting. Det er ingen betjening på Torranes bortsett fra værelsesbetjeningen. Gangene er video-overvåket.
Rommet var greit nok med eget bad og toalett. Ellers spartansk.
Frokost er ikke inkludert men ved å betale kr. 95,- kan man spise frokost på hotellet der resepsjonen er, altså noen meter unna. På den andre siden; rommet var utstyrt med en liten kjøkkenkrok så man kan lage sin egen mat. Toranes Overnatting blir åpenbart også brukt som overnattingssted for tilreisende håndtverkere (Polen). Helt greit; det var stille og jeg sov greit. Men det var en intens røykelukt i alle gangene. Rommet, servicenivået og røykelukta trekker såpass ned helhetsintrykket at jeg syns jeg ikke fikk valuta ffor pengene. Jeg betalt kr. 695,- for en natt i enkeltrom.

Dato for oppholdet: juli 2017
  • Reisetype: Reiste alene
    • Sted
    • Rom
    • Service
Takk, Lars Vagle S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. september 2018
Google-oversetting

Dato for oppholdet: juli 2018
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Rom
    • Service
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser