Veldig god mat, og kjekk plass. Kan annbefales 👌 smilende og servise innstilte 🤗 vi storkoste oss.
35–39 av 61 anmeldelser
God mat og hyggelige servitører! Stort pluss for rask levering av mat ☺️ Ligger sentralt rett ved Amfi.
Beliggende ved Amfi Mo i Rana. Må oppsøke disken og hente meny selv. Også til diske for å bestille. Måtte hente bestikk selv når vi hadde fått maten servert. Ingen antydning til service på noen som helst måte. Maten var ihvertfall mettende.
Veldig innholdsrik menu i forhold til lignende spisplasser, her kan du spise både kebab og kveite. Meget god service ifra personalet.
Nydelig mat og veldig bra service. Anbefales!!! Billig og god mat👍👍👍variert meny som faller i smak hos de fleste🌹