Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Forferdelig opplevelse”
Anmeldelse av Milano Mo i Rana

Milano Mo i Rana
Vurdert som nr. 19 av 34 Restauranter i Mo i Rana
Prisklasse: USD 8 - USD 36
Restaurantdetaljer
Anmeldt 14. august 2020 via mobile enheter

På gjennomreise på tur til Trondheim. Bestilte biffsnadder med meksikansk vri. Godt helt til jeg fant 2 fiskebein. Kompisen opplevde det samme med normal biffsnadder. Fikk avslag, men minimalt med beklagelse, kelneren mumlet bare noe om at det var salaten, akkurat som om det er bein i salat!!!! Det ble fort slutt på måltidet for å si det slik. Aldri mer Milano i Mo.

Dato for besøk: august 2020
Takk, Runolf L
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (49)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

1721 av 49 anmeldelser

Anmeldt 9. august 2020 via mobile enheter

På gjennom reise stoppet vi på Milano for å spise pizza. Bestilte kebab pizza som var en stor skuffelse ca 5 kjøtt biter på hele pizzaen enormt mye salat og dressing, smakte ingenting. Sa i fra da jeg betalte fikk beskjed om at det var normalt!!

Dato for besøk: august 2020
Takk, Mona S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 31. juli 2020 via mobile enheter

Store porsjoner og nydelig mat. Flott service fra personalet. Var mye folk i restauranten men alikevel var det kort ventetid på maten.

Dato for besøk: juli 2020
2  Takk, Turisten16
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. juli 2020 via mobile enheter

Bra mat - men bryr seg for lite om gjestene. Spiste biffmiddag, som var meget bra. Renhold og smittevern tas ikke seriøst - og blir sett rart på når dette tas opp. Spesielt når toalett og trappeområdet er så grisete st man snur.

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, NarvN
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. juli 2020 via mobile enheter

Ikke mange restauranter å velge mellom, men vi traff med Milano. Hyggelig betjening som tok coronasituasjonen meget alvorlig. Kjapp med drikke, og maten kom fort. At det var kø utenfor sier vel at det ikke bare var vi som var fornøyde.

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, mikkelbo
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Milano Mo i Rana, så også på

 

Har du vært i Milano Mo i Rana? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din