Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Dårlig betjening, dårlig mat.”
Anmeldelse av Milano Mo i Rana

Milano Mo i Rana
Vurdert som nr. 19 av 34 Restauranter i Mo i Rana
Prisklasse: USD 8 - USD 36
Restaurantdetaljer
Anmeldt 29. august 2020

Sure folk som jobber der, føler seg nesten ikke velkommen, maten er aldri noe og skryte av så rett og slett den dårligste spiseplassen man kan velge på Mo.

Dato for besøk: august 2020
Takk, Ole Kr P
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (49)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

1519 av 49 anmeldelser

Anmeldt 22. august 2020

Bestilte en Como pizza. Slapp bunn, for mye tomatpuré , for mye salt, skulle være bacon, men fant bare en baconbit. Dersom dette er ( ifølge tripadvisor ), den beste pizza i Mo i Rana, vil jeg helst ikke smake på de andre.

Dato for besøk: august 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
2  Takk, EmblaNorway
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. august 2020 via mobile enheter

På gjennomreise på tur til Trondheim. Bestilte biffsnadder med meksikansk vri. Godt helt til jeg fant 2 fiskebein. Kompisen opplevde det samme med normal biffsnadder. Fikk avslag, men minimalt med beklagelse, kelneren mumlet bare noe om at det var salaten, akkurat som om det er bein i salat!!!! Det ble fort slutt på måltidet for å si det slik. Aldri mer Milano i Mo.

Dato for besøk: august 2020
Takk, Runolf L
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. august 2020 via mobile enheter

På gjennom reise stoppet vi på Milano for å spise pizza. Bestilte kebab pizza som var en stor skuffelse ca 5 kjøtt biter på hele pizzaen enormt mye salat og dressing, smakte ingenting. Sa i fra da jeg betalte fikk beskjed om at det var normalt!!

Dato for besøk: august 2020
Takk, Mona S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 31. juli 2020 via mobile enheter

Store porsjoner og nydelig mat. Flott service fra personalet. Var mye folk i restauranten men alikevel var det kort ventetid på maten.

Dato for besøk: juli 2020
2  Takk, Turisten16
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Milano Mo i Rana, så også på

 

Har du vært i Milano Mo i Rana? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din