Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Perfekt!”
Anmeldelse av Milano Mo i Rana

Milano Mo i Rana
Vurdert som nr. 19 av 32 Restauranter i Mo i Rana
Prisklasse: USD 7 - USD 31
Restaurantdetaljer
Anmeldt 24. juli 2021

Kjempe god mat, service innstilt betjening! god størrelse på porsjonene til en passelig pris!
Elsker denne plassen!

Dato for besøk: juli 2021
Takk, Jsa149
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (52)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

1014 av 52 anmeldelser

Anmeldt 15. juli 2021 via mobile enheter

Trist at pizza som burde være ganske enkelt blir smakløst og nesten uspiselig, akkompagnert av servitører som virker lei av jobben sin ble dette en ganske trist opplevelse.

Dato for besøk: juni 2021
Takk, torr593
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 10. juli 2021

Bestilte burrito, det var tomt - fikk en ok-minus biff. En del av tilbehøret var tydeligvis rester etter en kjøkkenklut, ifølge betjeningen. Men det var overhodet ikke snakk om noen kompensasjon eller reduksjon i pris.. fikk riktignok en «beklager, håper det går greit..»

Dato for besøk: juli 2021
Takk, torsteinklingsheim
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 9. juli 2021 via mobile enheter

Helt greie lokaler og uteservering. Ikke noe spesielt å påpeke på service (kan tolkes både positivt og negativt). Maten var helt ok, men veldig slapp og tynn pizzabunn. Vi ble i hvert fall mette.

Dato for besøk: juni 2021
Takk, Crobbiins
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 1. juli 2021 via mobile enheter

Bestilte en pizza, som smakte dårligere enn de fleste frossenpizzaer man finner i frysedisken på butikken. I tillegg hadde Milano en sjarmløs atmosfære. Styr unna!

Dato for besøk: mai 2021
Takk, Ronnie H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Milano Mo i Rana, så også på

 

Har du vært i Milano Mo i Rana? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.