“Fantastisk opplevelse”
Anmeldelse av Til Elise

Til Elise
Vurdert som nr. 1 av 43 Restauranter i Mo i Rana
Prisklasse: kr 250 - kr 1 890
Beskrivelse: En Matdestinasjon på Helgeland. Til Elise Fra Marius en matdestinasjon på Helgeland med konseptet Fra Beite til Bord. Vi har matbar, storstue, møtelokale og syv overnattings rom med eget bad.
Anmeldt 1. august 2020 via mobile enheter

Bodde en natt her med middag og frokost. Rommet er sjarmerende og flott, maten er helt fantastisk og servicen upåklagelig! Spiste 5-retters med vinpakke og ble ikke skuffet. Verdt både reise og pris. Nydelig område rundt med kyr, strand og gapahuk. Anbefales på det sterkeste! Vi skal tilbake!

Takk, Cathrine A

Anmeldt 23. juli 2020 via mobile enheter

Ein av dei beste matopplevelsane me har hatt og kan anbefale restauranten på det sterkaste. Tusen takk for god oppvartning!

Takk, 715janneh
Anmeldt 15. juli 2020 via mobile enheter

Jeg hadde høye forventninger og de innfridde.
Fantastisk sted, mat og service.
En femretters. Vi startet med kamskjell, så en utsøkt smakfull kveite. Saftig og smakfull breiflabb med bog fra ullgris.
Så avsluttet vi med jordbær fra Utskarpen.
Er du ute etter en utsøkt matopplevelse av klassisk art med utsøkte sauser er dette stedet. Terningkast seks.

Takk, MarianneA337
Anmeldt 11. juli 2020 via mobile enheter

Verd to dagers kjøretur fra Oslo! Flott beliggenhet, gode lokale råvarer, bra kokker, hyggelig betjening og goder viner!

Takk, thomasbZ3229BK
Anmeldt 6. juli 2020

Det finnes restauranter som man tar en omvei for å besøke. Dette er en av dem som vi i Rana er heldige å ha fått. Maten er himmelsk, du spiser det dem serverer og det går til himmels i smakesanser. På toppen av kransekaka er omgivelsene. Du kan gå på tur ned til sjøen, kose med kuer eller bare å sitte ned med et glass og nyte utsikten. Hvis du skal spise her tar du pakken med overnatting for en fullverdig opplevelse. En fin frokost får du på en måte du ikke har opplevd før. Selv kommer jeg tilbake om og om igjen.

Takk, thomasraden2

Reisende som så på Til Elise, så også på

Har du vært i Til Elise? Del dine erfaringer!