Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Triste greier!”
Anmeldelse av FriendsEver

FriendsEver
Vurdert som nr. 21 av 35 Restauranter i Mo i Rana
Restaurantdetaljer
Anmeldt 21. juli 2020

Måtte vente 15minutter for å bestille. Servitør tok seg ikke tid til å spørre oss hva vi ville ha, så vi endte opp med å drikke vann. Da det bare var min partner som fikk bestilt. Det tok ytterligere 5 minutter før vi fikk bestille mat. Menyen bar preg av kaos og en sammensetning av Sushi, tapas og tyrkisk mat. Vi bestilte 2 stk Biffsnadder da det føltes som det eneste sikre valget utifra første inntrykket.
Det tok 1 TIME å lage 2 biffsnadder! Maten så ut som en paprika grøt. Det var tydelig at maten ikke var laget fersk, men noe som lignet en grøt av olje, paprika og seigt kjøtt. Maten var lite pent dandert og potionene var veldig ugjevne. Chipsen var lys og myk. Nei dette var skikkelig dårlig!
Vi smakte så vidt på maten før vi bestemte oss for å forlate.
Stedet bar preg av lit glede, inspirasjon og kunnskap om mat! Betjeningen var apatiske og lite profesjonelle. Det eneste som var bra med dette spisestedet var at vi slapp å betale. Ellers var det bare triste greier!

Dato for besøk: juli 2020
2  Takk, håvard n
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (9)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

26 av 9 anmeldelser

Anmeldt 13. juli 2020 via mobile enheter

Kom 10 minutter før stengetid og ønsket middag. En hyggelig dame serverte oss 2 flotte og solide pastaretter. Maten kom etter kort tid. Maten var varm og smaken var fortreffelig. Lasanjen var full av kjøtt og smaken var fortreffelig.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, 971sverreb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. juli 2020 via mobile enheter

Stresset servitør uten et smil. Tok en time før vi fikk mat, selv om det var tomt i lokalet og ene barnet fikk maten sist. Bestilte barnemeny og fikk voksenprosjon. Veldig kaldt i lokalet.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, Marius E
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. januar 2020 via mobile enheter

Dette er et merkelig konsept, hvor de serverer både sushi og tapas. To matkulturer som står rimelig langt fra hverandre. Dette synes også i kvaliteten på maten. Vi hadde på sushi og tapas, og ingen av delene var spesielt gode. De spanske kjøttbollene var intetsigende, i en merkelig grå saus med erter i. De stekte potetene var smakløse, overstekte og altfor salte. Croquettesene hadde limete konsistens og smakløst innhold. Bacondadlene hadde misforhold mellom mengden bacon og dadler, det var også en slags bismak på baconet. Vi bestilte aioli, hvor vi fikk servert noe tørre, steinharde, ristede baguetteskiver på siden. Hva med å servere en god og saftig focaccia?
Vi bestilte sashimi, som ble servert som tykke, lite elegante fiskeskiver, med en stor klump ris og en haug med grønnsaker på siden. Merkelig presentasjon og ikke spesielt appetittvekkende. Makien som ble bestilt var helt ok. Servitøren hadde ikke kontroll på bestillingene våre, og ga feil mat til feil person gjennom hele måltidet. Det tok også ekstremt lang tid å få menyer, få tatt og bestilling og deretter å få maten, til tross for at det på ingen måte var fullt i restauranten. Servitøren virket fullstendig uinteressert i å gi god service og hadde dårlig oversikt over meny og drikkeliste.

Dato for besøk: januar 2020
1  Takk, KristinL4
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. desember 2019

Maten er upåklagelig og bra service i resturangen.
Kan være umulig å nå dem på tlf, til tider slår de den av.
Men tiltross bestiler vi mat her.

Dato for besøk: desember 2019
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, FreddyAH
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på FriendsEver, så også på

 

Har du vært i FriendsEver? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din