Vi ankom hotellet i 22-tiden og fikk tildelt rom i første etasje rett ved resepsjonen. Greit nok, men vi måtte trekke for gardinene da det var rett ut på fortauet og mye innsyn. Vi var på gjennomreise og skulle bare ligge der i 1 natt.
Pluss: Midt i sentrum, rommet var stort, hyggelige ansatte/sommervikarer. Sjarmerende «matvogn» i tog-stil.
Minus: Dusjen manglet en list og vannet fløt utover hele baderomsgulvet - og fordi det manglet kroker å henge klærne på ble de våte. Søppelbøtten var ikke tømt før vi ankom rommet. Det var to enkeltsenger som var satt sammen, ikke dobbeltseng (som det så ut som på bildet når vi bestilte). Frokosten var helt ok, men vi savnet bacon og bønner. Det som trakk ned mest på frokosten var at det tok for lang tid før de fylte på med mat/bestikk/fat. Det var tomt for brød som kom etter 20 min når det ble etterspurt av gjestene.
Obs - det er ingen betjening om natten, noe vi ikke fikk beskjed om da vi ankom. Du kan derfor ikke kjøpe noe fra resepsjonen etter 23, så ta med kveldsmat/drikke.