Expedia.com
Travelocity
eDreams
Se alle 14 tilbud
Anmeldt 10. desember 2019 via mobile enheter

Koselig og fint hotel i hjertet av Mo i Rana. Hyggelig betjening. Litt gammelt og slitt.,men rent og fint. God frokost. Vafler på ettermiddag og kvelds.
Kan trygt anbefale dette hotellet. Vi kommer garantert tilbake.

Dato for oppholdet: desember 2019
Takk, Kjempefint
Anmeldt 7. september 2019

Veldig hyggelig ankomst av en hyggelig sørlending. Fikk nystekte vafler til kveldsmat :D helt greit rom (På baksiden da vi ville ha et stille rom) Helt grei frokost .
alt i alt Hyggelig.Blir nok å bruke dette hotellet flere ganger

Dato for oppholdet: september 2019
Takk, BentheB3
Anmeldt 24. juli 2019 via mobile enheter

God mottakelse, hjelpsomme og vennlige. Litt slitt hotell men rent og fint. Frokosten var veldig god, fin orden og delikat anrettet. Rommene var ikke så store, vi var tre personer. Det var redd opp på en sovesofa som knirket litt men ellers var alt helt greit. Sentral beliggenhet.

Dato for oppholdet: juli 2019
Takk, solobrus g
Anmeldt 14. juli 2019 via mobile enheter

Vi ankom hotellet i 22-tiden og fikk tildelt rom i første etasje rett ved resepsjonen. Greit nok, men vi måtte trekke for gardinene da det var rett ut på fortauet og mye innsyn. Vi var på gjennomreise og skulle bare ligge der i 1 natt.

Pluss: Midt i sentrum, rommet var stort, hyggelige ansatte/sommervikarer. Sjarmerende «matvogn» i tog-stil.

Minus: Dusjen manglet en list og vannet fløt utover hele baderomsgulvet - og fordi det manglet kroker å henge klærne på ble de våte. Søppelbøtten var ikke tømt før vi ankom rommet. Det var to enkeltsenger som var satt sammen, ikke dobbeltseng (som det så ut som på bildet når vi bestilte). Frokosten var helt ok, men vi savnet bacon og bønner. Det som trakk ned mest på frokosten var at det tok for lang tid før de fylte på med mat/bestikk/fat. Det var tomt for brød som kom etter 20 min når det ble etterspurt av gjestene.

Obs - det er ingen betjening om natten, noe vi ikke fikk beskjed om da vi ankom. Du kan derfor ikke kjøpe noe fra resepsjonen etter 23, så ta med kveldsmat/drikke.

Dato for oppholdet: juli 2019
Takk, norwegian91_trheim
Anmeldt 14. mars 2019 via mobile enheter

Kveldsmat er alltid hyggelig. Vi hadde lasagne og vafler. Stor pluss i margen for det. Ellers er hotellet hjemmekoselig og rent.
Forvent vegg til vegg teppe og faktiske nøkler til rommet. Ikke fancy men det gjorde ikke meg noe.
Hyggelig betjening!

Dato for oppholdet: mars 2019