Laveste priser for ditt opphold
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
Expedia.comUSD 121
Hotels.comUSD 121
PricelineUSD 121
Vio.com
StayForLongUSD 119
Orbitz.comUSD 121
Se alle 14 tilbud
Anmeldt 10. juli 2020 via mobile enheter

Hadde en uplanlagt overnatting på Ole Tobias på vei sør fra nord. Da dette var en haste løsning etter lang tid i bil hadde vi ingen store forventninger til hotellet, alikevell scorer dette hotellet under middels. Hotellet ligger sentralt, med en ganske shabby fasade, alle parkeringsplasser var fulle, så vi måtte stå komunalt 300m unna. Betjeningen var hyggelig og imøtekommende, men Hotellet manglet flere av fasilitetene som var avertert på nettet, som bar, resturant etc. Rommet var OK for en familie på 4, med 2 ekstra senger ble det trangt. Dørene hadde nye låser som gjorde det vanskelig å vite når døren er låst eller ikke, tv fungerte ikke (betjening kontrollererte å beklagde), badrom med wc/dusj og dårlig drenering gjorde at badromsgulvet var fullt av vann hver gang noen dusjet. Frokost var god tatt covid19 situasjonen i betraktning.

Takk, nicholasgQ6630TL
Anmeldt 3. juli 2020

Overnattet en natt med familie og hund på tur nordover fra Trondheim til Midt-Troms. Enkel og grei innsjekking, pent og ryddig rom med ok bad og gode senger. God frokost med servering over disk pga. Corona.

Dato for oppholdet: juni 2020
Takk, jensjakobb381
Anmeldt 10. desember 2019 via mobile enheter

Koselig og fint hotel i hjertet av Mo i Rana. Hyggelig betjening. Litt gammelt og slitt.,men rent og fint. God frokost. Vafler på ettermiddag og kvelds.
Kan trygt anbefale dette hotellet. Vi kommer garantert tilbake.

Dato for oppholdet: desember 2019
Takk, Kjempefint
Anmeldt 7. september 2019

Veldig hyggelig ankomst av en hyggelig sørlending. Fikk nystekte vafler til kveldsmat :D helt greit rom (På baksiden da vi ville ha et stille rom) Helt grei frokost .
alt i alt Hyggelig.Blir nok å bruke dette hotellet flere ganger

Dato for oppholdet: september 2019
Takk, BentheB3
Anmeldt 24. juli 2019 via mobile enheter

God mottakelse, hjelpsomme og vennlige. Litt slitt hotell men rent og fint. Frokosten var veldig god, fin orden og delikat anrettet. Rommene var ikke så store, vi var tre personer. Det var redd opp på en sovesofa som knirket litt men ellers var alt helt greit. Sentral beliggenhet.

Dato for oppholdet: juli 2019
Takk, solobrus g