Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
Booking.comUSD 146
Hotels.comUSD 146
eDreamsUSD 146
CheapTicketsUSD 146
TravelocityUSD 146
Orbitz.comUSD 146
Se alle 16 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (484)
Filtrer anmeldelser
484 resultater
Vurdering fra reisende
134
195
101
38
16
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
134
195
101
38
16
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
119124 av 484 anmeldelser
Anmeldt 6. november 2018 via mobile enheter

Helt greit hotell.
Bærer preg av at hotellet er gammelt.
Stille, rolig og helt uten restriksjoner på vannmengde i dusjen
Veldig god frokost og hyggelig betjening.
Utrolig irriterende med treigt Internett og hakkende TV-bilder.

Dato for oppholdet: november 2018
Reisetype: Reiste på forretningsreise
Takk, jernj
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Ruben R, Leder  på Scandic Meyergården, svarte på denne anmeldelsenBesvart 12. november 2018

Hei Jern,

Takk for din tilbakemelding. Synd å høre at internett og tv-signalet var ustabilt når du skulle bruke det. Til vanlig leverer vårt nett meget god kvalitet, 11 mb per sekund. Velkommen tilbake!

Vennlig Hilsen
Ruben
Hotellsjef

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. oktober 2018

Flott hotell med særpreg!Betjeningen strekker seg maksimalt for at oppholdet skal bli så fint som mulig. Det er et hotell som du slipper sitte fryse på rommet, alltid god varme de gangene jeg har bodd her.Det er ordentlig stol på rommet som man kan sitte slappe av i.God mat i restauranten.

Dato for oppholdet: oktober 2018
  • Reisetype: Reiste alene
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Takk, kjell062
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
7751145212896, Leder  på Scandic Meyergården, svarte på denne anmeldelsenBesvart 30. oktober 2018

Hei Kjell,

Tusen takk for din anbefaling på Tripadvisor.
Din skryt av personalet bringes videre internt. Velkommen tilbake!

Vennlig Hilsen
Ruben
Hotellsjef

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. oktober 2018

Vi ble møtt med et hyggelig velkommen. Hotellet er meget bra med fint rom, meget rent og trivelig.Kjempegod frokost der vi ikke manglet noe. Vi spiste middag i en "gammel " fin spisesal. Maten smakte veldig godt. Hyggelig atmosfære med blide og imøtekommende personale:) Tusen takk til alle sammen

Dato for oppholdet: oktober 2018
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Takk, ragnhild642018
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Ruben R, Leder  på Scandic Meyergården, svarte på denne anmeldelsenBesvart 24. oktober 2018

Heia Ragnhild,
Hyggelig å lese at du hadde det fint hos oss, takker for at du deler din opplevelse med oss på Tripadvisor.
Velkommen igjen!

Vennlig Hilsen
Ruben
Hotellsjef

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. oktober 2018 via mobile enheter

Hotell sentralt i Mo i Rana ,innbydende resepsjonsområdet med kaffe/te maskiner tilgjengelig. Også muligheter til å lage vafler på ettermiddag .
Fin nyoppusset del med lyse fine rom,veldig innbydende og med veldig gode høye senger .store lyse bad .
Eneste minuset var at det ikke er muligheter til å lage kaffe/te på rommet .Det er litt langt ned i resepsjonen for å hente dette . En vannkoker hadde vært et stort pluss :)

Dato for oppholdet: oktober 2018
Reisetype: Reiste på forretningsreise
1  Takk, Cirkeline74
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Ruben R, Leder  på Scandic Meyergården, svarte på denne anmeldelsenBesvart 15. oktober 2018

Kjære gjest,

Takker så mye for din tilbakemelding. Hyggelig å lese at du hadde et flott opphold hos oss på Meyergården. Når det gjelder vannkoker på rom er det dessverre ikke en del av Scandic sitt konsept.

Vennlig Hilsen
Ruben
Hotellsjef

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. oktober 2018

Dato for oppholdet: oktober 2018
  • Reisetype: Reiste med venner
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra en individuell reisende og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av våre partnere.
Ruben R, Leder  på Scandic Meyergården, svarte på denne anmeldelsenBesvart 10. oktober 2018

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av dets partnere.
Vis flere anmeldelser