Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
jjegtv349940
Anmeldelse av Scandic Meyergården
4,0 av 5 boblerAnmeldt 17. juli 2020
Dato for oppholdet: juli 2020
4,0 av 5 boblerVerdi
4,0 av 5 boblerRom
4,0 av 5 boblerSted
4,0 av 5 boblerRenslighet
4,0 av 5 boblerService
4,0 av 5 boblerSovekvalitet
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Ruben Robertsen, OtherScandic Meyergården, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 18. juli 2020
Kjære gjest,
Takker for din tilbakemelding.
Varmer våre servicehjerter å høre at vi var turens høydepunkt hotellmessig.
God tur hjem, og Velkommen igjen!

Vennlig Hilsen
Ruben
Hotellsjef
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.
Oppføringen over bestillingstilbud for hvert sted tar hensyn til kompensasjonen som betales til oss av partnerne våre. Prisene som vises, kan være for forskjellige romtyper. Prisene som vises er de laveste tilgjengelige. Disse tilsvarer de minst dyre romtypene som er tilgjengelige, som oppgitt av partnerne våre på tidspunktet for søket til brukeren.
Hoteller i nærheten
kr 1 775
kr 1 651
  • Strawberry Hotels
    kr 1 775
  • Expedia.com
    kr 1 653
  • Hotels.com
    kr 1 651
0.4 km fra Scandic Meyergården
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
kr 1 609
kr 1 490
Fullt refunderbart
  • Expedia.com
    kr 1 498
  • Hotels.com
    kr 1 496
  • Tripadvisor
    kr 1 498
0.4 km fra Scandic Meyergården
Gratis Wi-Fi
kr 1 295
  • Priceline
0.5 km fra Scandic Meyergården
kr 1 550
  • Priceline
  • Agoda.com
    kr 1 550
0.8 km fra Scandic Meyergården
Gratis parkering
facciata principale
kr 1 295
Fullt refunderbart
Bli belønnet med One Key
  • Expedia.com
    kr 1 180
  • Agoda.com
    kr 1 295
0.5 km fra Scandic Meyergården
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
kr 950
Fullt refunderbart
  • Priceline
  • Agoda.com
    kr 950
0.5 km fra Scandic Meyergården
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
Bedroom in Bech's Motel and Camping (family room / flat). Kitchen and living room with bedsofa l
kr 925
Fullt refunderbart
Forhåndsbetaling er ikke nødvendig
  • Agoda.com
    kr 925
  • Priceline
2.1 km fra Scandic Meyergården
Gratis parkering
Bar/lounge
kr 986
  • Priceline
  • Agoda.com
    kr 986
0.5 km fra Scandic Meyergården
Gratis Wi-Fi
kr 995
  • Priceline
  • Agoda.com
    kr 995
3.5 km fra Scandic Meyergården
Se flere hoteller i Mo i Rana
Anmeldelser (589)
Filtrer anmeldelser
589 resultater
Vurdering fra reisende
175
218
120
56
20
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
175
218
120
56
20
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
136141 av 589 anmeldelser
Anmeldt 17. juli 2020

Dato for oppholdet: juli 2020
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til en individuell reisende og kommer ikke fra Tripadvisor LLC eller noen av våre partnere. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 14. juli 2020 via mobile enheter

vi booket 1 natt på meyergården pga igjennomreise. vi fikk en fin velkomst av hyggelig resepsjonist å fikk rom i 5 etg, rommet var fint men enkelt innredet med fine farver å ei stor og go seng. det var tv i fotenden å ett lite kjøleskap noe jeg satte pris på med min medbrakte spesial øl fra Bodø. skal jeg nevne noe som jeg synes er dårlig (dette gjelder alle hotell jeg har besøkt) når man booker ett dobbeltrom, altså man betaler for 2 personer i ett rom, hvorfor i all verden setter de inn bare 1 stk go stol/lenestol.. en i følget må bestandig sitte på en pinnestol/skrivepultstolen eller i sengen.. skjønner hvis rommet er for lite, men her var det ikke ett problem "vi hadde superior". ellers var frokosten go å variert, stekt å kokt egg, bacon.. yoghurt, fresh juice maskin, litago osv.. booker gjerne en natt til på scandic meyergården når vi skal kjøre nordover.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
2  Takk, tunneltrollet
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Ruben Robertsen, Other på Scandic Meyergården, svarte på denne anmeldelsenBesvart 15. juli 2020

Kjære gjest,
Takk for din tilbakemelding.
Veldig godt spørsmål angående antall lenestoler. Jeg kjenner ikke personlig til designfasen av hoteller, men det er mulig at de gjør det fordi gjennom 365 dager i året så bor det i 80% av tilfellene kun 1 person på rommet. Det er en mulighet at det blir vektlagt mest.

Vennlig Hilsen
Ruben
Hotellsjef

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. juli 2020

Dato for oppholdet: juli 2020
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til en individuell reisende og kommer ikke fra Tripadvisor LLC eller noen av våre partnere. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 13. juli 2020

Vi kommer stadig tilbake for overnatting med frokost på dette hotellet. Gode senger, rene og lyse rom. Selv nå med covid19-restriksjoner var frokosten en god opplevelse! Trivelige og imøtekommende ansatte. Fine familierom i ulike prisklasser - rimelig familieopphold. Fint uteområde. Lekerom for de minste. Mye for pengene!

Dato for oppholdet: juli 2020
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Takk, Hilde M
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Ruben Robertsen, Other på Scandic Meyergården, svarte på denne anmeldelsenBesvart 15. juli 2020

Hei Hilde,
Hjertelig takk for din tilbakemelding og anbefaling.
Velkommen tilbake!

Vennlig Hilsen
Ruben
Hotellsjef

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. juli 2020 via mobile enheter

Hadde et flott stopp på dette hotellet! Barna fikk godteri, is og leker ved innsjekk og koste seg i stort lekerom. Bra pris og fint rom i den nye delen av hotellet. Hyggelig og effektiv betjening, med unntak av han som sto i baren. Han var hyggelig, men ikke spesielt effektiv eller kunnskapsrik. Anbefales!

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
2  Takk, 308andreash
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Ruben Robertsen, Other på Scandic Meyergården, svarte på denne anmeldelsenBesvart 15. juli 2020

Kjære gjest,
Takk for din tilbakemelding og anbefaling. Velkommen tilbake, ønsker dere en riktig god sommer!

Vennlig Hilsen
Ruben
Hotellsjef

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser