Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Expedia.com
Hotels.com
Destinia.com
USD 138
Vis tilbud
Travelocity
Booking.com
FindHotelUSD 144
Se alle 15 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (506)
Filtrer anmeldelser
506 resultater
Vurdering fra reisende
140
202
104
43
17
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
140
202
104
43
17
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
7681 av 506 anmeldelser
Anmeldt 20. juli 2020

Meget fornøyd med oppholdet. Betjeningen var topp. Hotellets lekerom sørget for underholdning av barn. Restauranten serverte utsøkte måltider. Frokosten var topp til tross for Covid 19 situasjonen og tilpassinger i forhold til denne

Dato for oppholdet: juli 2020
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Takk, Geir83
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Ruben Robertsen, Other på Scandic Meyergården, svarte på denne anmeldelsenBesvart 21. juli 2020

Hei Geir,
Takk for din anmeldelse på tripadvisor, det setter vi pris.
Ønsker deg og din familie Velkommen igjen!

God sommer!

Vennlig Hilsen
Ruben
Hotellsjef

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. juli 2020 via mobile enheter

Hadde rom i den nye delen av hotellet. Rommet var rent og pent. Badet godt innredet med benk rundt vask og mange nok kroker osv til oppheng av håndklær osv. Meget god seng. TV og kjøleskap på rommet. Ekstra pluss for kjøleskap på rommet. Spiste middag i restauranten. Den hadde begrenset utvalg pga pandemien og det er forståelig. En god meny, men hvor en likevel savnet en tradisjonell biff for den som ikke vil ha mat med det lokale særpreget. Frokostbuffet rikholdig og hvor det meste nå var pakket i porsjonspakning, porsjonsglass osv. Håndsprit godt tilgjengelig. Hotellet har gratis parkering for gjester på baksiden av hotellet. Hyggelige ansatte.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Britt A
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Ruben Robertsen, Other på Scandic Meyergården, svarte på denne anmeldelsenBesvart 18. juli 2020

Hei Britt,
Tusen takk for at du deler din opplevelse med oss på Tripadvisor. En god tradisjonell biff på menyen skal jeg ta med som innspill når vi skal oppsummere sommersesongen, kanskje vi tar det med på menyen til neste sommer. Ønsker dere hjertelig Velkommen tilbake! God sommer!

Vennlig Hilsen
Ruben
Hotellsjef

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. juli 2020

Flott hotell i nydelige omgivelser, hvor Meyergården gir stedet ro og harmoni, og et historisk sus. Blide mennesker alle steder, god mat på restauranten og en hærlig frokost. For vår langtur i Nordland og Troms ble denne natten på Meyergården turens høydepunkt rent hotellmessig

Dato for oppholdet: juli 2020
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
Takk, jjegtv349940
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Ruben Robertsen, Other på Scandic Meyergården, svarte på denne anmeldelsenBesvart 18. juli 2020

Kjære gjest,
Takker for din tilbakemelding.
Varmer våre servicehjerter å høre at vi var turens høydepunkt hotellmessig.
God tur hjem, og Velkommen igjen!

Vennlig Hilsen
Ruben
Hotellsjef

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. juli 2020

Dato for oppholdet: juli 2020
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra en individuell reisende og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av våre partnere.
Anmeldt 14. juli 2020 via mobile enheter

vi booket 1 natt på meyergården pga igjennomreise. vi fikk en fin velkomst av hyggelig resepsjonist å fikk rom i 5 etg, rommet var fint men enkelt innredet med fine farver å ei stor og go seng. det var tv i fotenden å ett lite kjøleskap noe jeg satte pris på med min medbrakte spesial øl fra Bodø. skal jeg nevne noe som jeg synes er dårlig (dette gjelder alle hotell jeg har besøkt) når man booker ett dobbeltrom, altså man betaler for 2 personer i ett rom, hvorfor i all verden setter de inn bare 1 stk go stol/lenestol.. en i følget må bestandig sitte på en pinnestol/skrivepultstolen eller i sengen.. skjønner hvis rommet er for lite, men her var det ikke ett problem "vi hadde superior". ellers var frokosten go å variert, stekt å kokt egg, bacon.. yoghurt, fresh juice maskin, litago osv.. booker gjerne en natt til på scandic meyergården når vi skal kjøre nordover.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, tunneltrollet
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Ruben Robertsen, Other på Scandic Meyergården, svarte på denne anmeldelsenBesvart 15. juli 2020

Kjære gjest,
Takk for din tilbakemelding.
Veldig godt spørsmål angående antall lenestoler. Jeg kjenner ikke personlig til designfasen av hoteller, men det er mulig at de gjør det fordi gjennom 365 dager i året så bor det i 80% av tilfellene kun 1 person på rommet. Det er en mulighet at det blir vektlagt mest.

Vennlig Hilsen
Ruben
Hotellsjef

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser