Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
4,0 av 5 boblerRenslighet
4,0 av 5 boblerService
5,0 av 5 boblerSovekvalitet
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
Ruben Nilsen Robertsen, General ManagerScandic Meyergården, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 22. juli 2020
Kjære gjest,
Takk for tilbakemelding. Beklager at dere ikke fikk rom i samme etasje. Anbefaling til neste gang er å skrive det inn som et ønske når dere reserverer rommet på web, dermed får vi det med når vi starter tildeling av rom dagen før ankomst. Frokost, etter flere tilbakemeldinger har vi valgt å dele opp gjestene i 4 grupper på frokost, det starter opp allerede fra 23/07-20.

Velkommen tilbake til Scandic Meyergården!

Property building
0.1 km fra Scandic Meyergården
0.8 km fra Scandic Meyergården
Property building
Gratis Wi-Fi
Bedroom in Bech's Motel and Camping (family room / flat). Kitchen and living room with bedsofa l
2.1 km fra Scandic Meyergården
Bar/lounge
Photo of the whole room
3.5 km fra Scandic Meyergården
Se flere hoteller i Mo i Rana
Anmeldt 20. juli 2020

Meget fornøyd med oppholdet. Betjeningen var topp. Hotellets lekerom sørget for underholdning av barn. Restauranten serverte utsøkte måltider. Frokosten var topp til tross for Covid 19 situasjonen og tilpassinger i forhold til denne

• Reisetype: Reiste med familie
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Takk, Geir83
Ruben Robertsen, Other på Scandic Meyergården, svarte på denne anmeldelsenBesvart 21. juli 2020

Hei Geir,
Takk for din anmeldelse på tripadvisor, det setter vi pris.
Ønsker deg og din familie Velkommen igjen!

God sommer!

Anmeldt 18. juli 2020 via mobile enheter

Hadde rom i den nye delen av hotellet. Rommet var rent og pent. Badet godt innredet med benk rundt vask og mange nok kroker osv til oppheng av håndklær osv. Meget god seng. TV og kjøleskap på rommet. Ekstra pluss for kjøleskap på rommet. Spiste middag i restauranten. Den hadde begrenset utvalg pga pandemien og det er forståelig. En god meny, men hvor en likevel savnet en tradisjonell biff for den som ikke vil ha mat med det lokale særpreget. Frokostbuffet rikholdig og hvor det meste nå var pakket i porsjonspakning, porsjonsglass osv. Håndsprit godt tilgjengelig. Hotellet har gratis parkering for gjester på baksiden av hotellet. Hyggelige ansatte.

Takk, Britt A
Ruben Robertsen, Other på Scandic Meyergården, svarte på denne anmeldelsenBesvart 18. juli 2020

Hei Britt,
Tusen takk for at du deler din opplevelse med oss på Tripadvisor. En god tradisjonell biff på menyen skal jeg ta med som innspill når vi skal oppsummere sommersesongen, kanskje vi tar det med på menyen til neste sommer. Ønsker dere hjertelig Velkommen tilbake! God sommer!

Anmeldt 17. juli 2020

Flott hotell i nydelige omgivelser, hvor Meyergården gir stedet ro og harmoni, og et historisk sus. Blide mennesker alle steder, god mat på restauranten og en hærlig frokost. For vår langtur i Nordland og Troms ble denne natten på Meyergården turens høydepunkt rent hotellmessig 😊

Takk, jjegtv349940

Kjære gjest,
Takker for din tilbakemelding.
Varmer våre servicehjerter å høre at vi var turens høydepunkt hotellmessig.
God tur hjem, og Velkommen igjen!

Anmeldt 17. juli 2020

Anmeldt 14. juli 2020 via mobile enheter

vi booket 1 natt på meyergården pga igjennomreise. vi fikk en fin velkomst av hyggelig resepsjonist å fikk rom i 5 etg, rommet var fint men enkelt innredet med fine farver å ei stor og go seng. det var tv i fotenden å ett lite kjøleskap noe jeg satte pris på med min medbrakte spesial øl fra Bodø. skal jeg nevne noe som jeg synes er dårlig (dette gjelder alle hotell jeg har besøkt) når man booker ett dobbeltrom, altså man betaler for 2 personer i ett rom, hvorfor i all verden setter de inn bare 1 stk go stol/lenestol.. en i følget må bestandig sitte på en pinnestol/skrivepultstolen eller i sengen.. skjønner hvis rommet er for lite, men her var det ikke ett problem "vi hadde superior". ellers var frokosten go å variert, stekt å kokt egg, bacon.. yoghurt, fresh juice maskin, litago osv.. booker gjerne en natt til på scandic meyergården når vi skal kjøre nordover.

2  Takk, tunneltrollet
Ruben Robertsen, Other på Scandic Meyergården, svarte på denne anmeldelsenBesvart 15. juli 2020

Kjære gjest,
Takk for din tilbakemelding.
Veldig godt spørsmål angående antall lenestoler. Jeg kjenner ikke personlig til designfasen av hoteller, men det er mulig at de gjør det fordi gjennom 365 dager i året så bor det i 80% av tilfellene kun 1 person på rommet. Det er en mulighet at det blir vektlagt mest.