Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Expedia.com
USD 144
Vis tilbud
Booking.com
USD 144
Vis tilbud
Bestill nå, betal under oppholdet
Destinia.com
USD 137
Vis tilbud
Hotels.com
FindHotelUSD 145
PricelineUSD 144
Se alle 16 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (507)
Filtrer anmeldelser
507 resultater
Vurdering fra reisende
140
202
104
44
17
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
140
202
104
44
17
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
7580 av 507 anmeldelser
Anmeldt 21. juli 2020

Dato for oppholdet: juli 2020
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra en individuell reisende og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av våre partnere.
Ruben Nilsen Robertsen, Other på Scandic Meyergården, svarte på denne anmeldelsenBesvart 22. september 2020

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av dets partnere.
Anmeldt 21. juli 2020

Fin opplevelse totalt sett. Trekker litt ned at når man bestiller tre rom på samme bestilling, så forventer man å få rom noe i nærheten av hverandre, ikke et rom i hver etasje. Veldig god frokost, men jeg skulle ønske at det var tildelt tidspunkt til når man kunne spise, det var altfor mange personer på samme tid i lokalet.

Dato for oppholdet: juli 2020
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
Takk, asemosshansen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Ruben Nilsen Robertsen, General Manager på Scandic Meyergården, svarte på denne anmeldelsenBesvart 22. juli 2020

Kjære gjest,
Takk for tilbakemelding. Beklager at dere ikke fikk rom i samme etasje. Anbefaling til neste gang er å skrive det inn som et ønske når dere reserverer rommet på web, dermed får vi det med når vi starter tildeling av rom dagen før ankomst. Frokost, etter flere tilbakemeldinger har vi valgt å dele opp gjestene i 4 grupper på frokost, det starter opp allerede fra 23/07-20.

Velkommen tilbake til Scandic Meyergården!

Vennlig Hilsen
Ruben
Hotellsjef

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. juli 2020

Meget fornøyd med oppholdet. Betjeningen var topp. Hotellets lekerom sørget for underholdning av barn. Restauranten serverte utsøkte måltider. Frokosten var topp til tross for Covid 19 situasjonen og tilpassinger i forhold til denne

Dato for oppholdet: juli 2020
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Takk, Geir83
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Ruben Robertsen, Other på Scandic Meyergården, svarte på denne anmeldelsenBesvart 21. juli 2020

Hei Geir,
Takk for din anmeldelse på tripadvisor, det setter vi pris.
Ønsker deg og din familie Velkommen igjen!

God sommer!

Vennlig Hilsen
Ruben
Hotellsjef

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. juli 2020 via mobile enheter

Hadde rom i den nye delen av hotellet. Rommet var rent og pent. Badet godt innredet med benk rundt vask og mange nok kroker osv til oppheng av håndklær osv. Meget god seng. TV og kjøleskap på rommet. Ekstra pluss for kjøleskap på rommet. Spiste middag i restauranten. Den hadde begrenset utvalg pga pandemien og det er forståelig. En god meny, men hvor en likevel savnet en tradisjonell biff for den som ikke vil ha mat med det lokale særpreget. Frokostbuffet rikholdig og hvor det meste nå var pakket i porsjonspakning, porsjonsglass osv. Håndsprit godt tilgjengelig. Hotellet har gratis parkering for gjester på baksiden av hotellet. Hyggelige ansatte.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Britt A
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Ruben Robertsen, Other på Scandic Meyergården, svarte på denne anmeldelsenBesvart 18. juli 2020

Hei Britt,
Tusen takk for at du deler din opplevelse med oss på Tripadvisor. En god tradisjonell biff på menyen skal jeg ta med som innspill når vi skal oppsummere sommersesongen, kanskje vi tar det med på menyen til neste sommer. Ønsker dere hjertelig Velkommen tilbake! God sommer!

Vennlig Hilsen
Ruben
Hotellsjef

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. juli 2020

Flott hotell i nydelige omgivelser, hvor Meyergården gir stedet ro og harmoni, og et historisk sus. Blide mennesker alle steder, god mat på restauranten og en hærlig frokost. For vår langtur i Nordland og Troms ble denne natten på Meyergården turens høydepunkt rent hotellmessig

Dato for oppholdet: juli 2020
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
Takk, jjegtv349940
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Ruben Robertsen, Other på Scandic Meyergården, svarte på denne anmeldelsenBesvart 18. juli 2020

Kjære gjest,
Takker for din tilbakemelding.
Varmer våre servicehjerter å høre at vi var turens høydepunkt hotellmessig.
God tur hjem, og Velkommen igjen!

Vennlig Hilsen
Ruben
Hotellsjef

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser