Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
2 personer ser på dette hotellet
Expedia.com
USD 147
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 08.08.21
Booking.com
USD 146
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 08.08.21
Bestill nå, betal under oppholdet
Destinia.com
USD 147
USD 130
Vis tilbud
Hotels.comUSD 147
eDreamsUSD 146
TravelocityUSD 147
Se alle 14 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (485)
Filtrer anmeldelser
486 resultater
Vurdering fra reisende
135
196
101
38
16
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
135
196
101
38
16
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
5661 av 486 anmeldelser
Anmeldt 27. juli 2020

Dato for oppholdet: juli 2020
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra en individuell reisende og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av våre partnere.
Ruben Nilsen Robertsen, Other på Scandic Meyergården, svarte på denne anmeldelsenBesvart 22. september 2020

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av dets partnere.
Anmeldt 22. juli 2020

Dårlig med bord til middag, og enda verre til frokosten. Redusert utvalg pga corona, men også redusert bemanning så det ut til. Dårlig planlagte corona tiltak. Ventet 10 min på kaffe, og fikk beskjed om å flytte oss fra frokostbordet og ta kaffe et annet sted. Der var maskinen i ustand.
El-bil parkering ikke merket for el-bil, så der sto det bensin og dieselbiler. Dårlige lademuligheter i byen ellers, så dette tok tid.

Dato for oppholdet: juli 2020
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Takk, henrylee74
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Ruben Nilsen Robertsen, General Manager på Scandic Meyergården, svarte på denne anmeldelsenBesvart 22. juli 2020

Kjære gjest,

Takk for tilbakemelding og tips.

Vi gjennomfører to konkrete tiltak denne uken for å forbedre det du nevner. Punkt 1 utvidet frokost fra 06:30 - 11:00, startet 20/07-20. Punkt 2 fordeling av gjestene på frokost i fire grupper til forskjellig tidspunkt, startet 22/07-20. Merking av EL-BIL parkering er et veldig god tips, vi har besluttet å gjennomføre den merkingen 23/07-20. Da er det enklere å benytte seg av våre fire ladepunkt med gratis lading. Vi skal også se på muligheten å investere i flere ladepunkt, oppgradere fra 4 til 10 stk, og ha dette klart til 2021. Det ser vi absolutt et behov for etter en rekordsommer (juli måned) i Nord-Norge med fulle hoteller hver dag. Antall elbiler på veiene har aldri vært høyere og vi må tilpasse oss etter behovet.

Beklager at opplevelsen ikke leverte opp til forventningene. Dessverre har vi begrenset med kapasitet i restauranten på kveldstid. Frokosten er tilpasset etter retningslinjer fra myndighetene i Norge, og vi går mer over til fullverdig buffe med tiden. Bemanningen på frokost er 9-10 personer (servitør, kokk, oppvask). Tidligere har det kunne vært hektisk den ene timen "alle" skal spise, da har vi også ønsket at gjestene tar kaffen etter frokost i lobbyen eller på uteserveringen, for å frigi plass til andre gjester. men det har vi løst nå med en rekke tiltak. Kaffemaskinen var i ustand den dagen, dessverre, vår vaktmester har nå fikset den.

Ønsker dere en god sommer videre, og håper vi neste gang ser dere som gjest på Meyergården med el-bil.
Velkommen tilbake!

Vennlig Hilsen
Ruben
Hotellsjef

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. juli 2020 via mobile enheter

Vi trengte et stopp på vei sørover og bestilte en overnatting på Scandic Meyergården. Vi valgte å bestille et litt større rom (kostet ikke så mye mer enn standard rom), og det tror jeg var et heldig valg. Rommet var stort og romslig, badet stort, moderne, kjempestort dusjhjørne med varme i gulvet. Rommet hadde ikke noe utsikt men det var stille og rolig og vi sov godt om natten. Selve hotellet var velholdt og rent. På kvelden koste vi oss med å sitte ute med en pils og nøtter. Frokosten var god, litt kaos med mange gjester samtidig men vi fant oss ledig bord, holdt avstand til de andre gjestene og følte oss trygge. Alle vi var i kontakt med på hotellet (fra innsjekk, bartender, renholdere og frokostpersonale) var hyggelige og imøtekommende. Sammenlignet med mange andre hoteller fikk vi svært mye for prisen. Vi fikk lyst å komme tilbake ved en senere anledning og også bruke mer tid i Mo i Rana. Anbefaler overnatting her :-)

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, 531perh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Ruben Nilsen Robertsen, General Manager på Scandic Meyergården, svarte på denne anmeldelsenBesvart 22. juli 2020

Kjære gjest,
Takker så mye for din anbefaling.
Hyggelig å lese om deres gode opplevelse hos oss. Tilbakemelding angående frokost følger vi opp. Fra 23/07-20 er gjestene fordelt opp i fire grupper på frokost, til forskjellig tidspunkt.

Hjertelig Velkommen tilbake!

Vennlig Hilsen
Ruben
Hotellsjef

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. juli 2020

Dato for oppholdet: juli 2020
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra en individuell reisende og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av våre partnere.
Ruben Nilsen Robertsen, Other på Scandic Meyergården, svarte på denne anmeldelsenBesvart 22. september 2020

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av dets partnere.
Anmeldt 21. juli 2020

Fin opplevelse totalt sett. Trekker litt ned at når man bestiller tre rom på samme bestilling, så forventer man å få rom noe i nærheten av hverandre, ikke et rom i hver etasje. Veldig god frokost, men jeg skulle ønske at det var tildelt tidspunkt til når man kunne spise, det var altfor mange personer på samme tid i lokalet.

Dato for oppholdet: juli 2020
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
Takk, asemosshansen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Ruben Nilsen Robertsen, General Manager på Scandic Meyergården, svarte på denne anmeldelsenBesvart 22. juli 2020

Kjære gjest,
Takk for tilbakemelding. Beklager at dere ikke fikk rom i samme etasje. Anbefaling til neste gang er å skrive det inn som et ønske når dere reserverer rommet på web, dermed får vi det med når vi starter tildeling av rom dagen før ankomst. Frokost, etter flere tilbakemeldinger har vi valgt å dele opp gjestene i 4 grupper på frokost, det starter opp allerede fra 23/07-20.

Velkommen tilbake til Scandic Meyergården!

Vennlig Hilsen
Ruben
Hotellsjef

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser