Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Expedia.com
USD 143
Vis tilbud
Booking.com
USD 143
Vis tilbud
Bestill nå, betal under oppholdet
Destinia.com
USD 136
Vis tilbud
Travelocity
Orbitz.com
FindHotelUSD 144
Se alle 16 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (507)
Filtrer anmeldelser
507 resultater
Vurdering fra reisende
140
202
104
44
17
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
140
202
104
44
17
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
6570 av 507 anmeldelser
Anmeldt 3. august 2020

Her sov vi dårlig i et familierom som bærer preg av å være et gammelt dobbeltrom i hotellets gamle fløy som har fått ekstra køyesenger installert.

Selv om barna var brukbart fornøyd med køyesengene (11-åringen klaget på at madrassen var for tynn og at senga ble veldig hard) så sov vi voksne veldig dårlig denne natta. Dobbeltsenga var nedligget og føtes mer som en hengekøye der begge rullet inn mot midten. Ventilasjonen på rommet var så og si ikke-eksisterende og fordi vinduet vendte ut mot parkeringen måtte vi lukke dette deler av natten pga. støy derfra. Badet var ekstremt lite (knapt nok plass til én person av gangen) og ganske slitent.

Pga. Covid-19 var det begrensninger på frokotsten, men bordet vi fikk var dårlig vasket og ingen fra personalet så ut til å bry seg om at folk ignorerte avstand mellom bordene, gjester som flyttet rundt på stoler for å få flere personer inn på bord eller mengden folk rundt buffeten (skiltet med maks 20 personer i buffetområdet ble stort sett ignorert).

Dato for oppholdet: juli 2020
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Takk, PalLoberg
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Ruben Nilsen Robertsen, General Manager på Scandic Meyergården, svarte på denne anmeldelsenBesvart 7. august 2020

Hei Pål,
Beklager så mye at opplevelsen ikke ble til forventningene. Jeg skal følge opp tilbakemeldingene dine, så skal vi se på hvilke forbedringer vi kan gjøre. Jeg er takknemlig for at du gir oss konstruktiv kritikk. Ønsker dere en god sommer videre, og håper å se dere som gjest igjen på Meyergården.

Vennlig Hilsen
Ruben
Hotellsjef

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. august 2020

Fint hotell, god service. Svært få parkeringsplasser ved selve hotellet, og minimalt med ladeplasser for elbil. Det finnes ordinære ladeplasser i nærheten (husk nøkkel) men ingen hurtigladere i nærheten.

Dato for oppholdet: juli 2020
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
Takk, Katrine_turist
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Ruben Nilsen Robertsen, General Manager på Scandic Meyergården, svarte på denne anmeldelsenBesvart 7. august 2020

Hei Katrine,
Takk for tilbakemelding. Hotellet tilbyr 75 gratis parkeringsplasser, og har 4 gratis ladepunkt for el-bil. Det har kommet en enorme etterspørsel for ladding av el-bil i året sommersesong, grunnet i at vi kun har hatt norske turister på veien. Vi ser allerede nå på muligheten for å legge enda mer til rette for ladding til neste sesong, flere punkt og mer kraft.

Velkommen tilbake!

Vennlig Hilsen
Ruben
Hotellsjef

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. august 2020

Fine rom, gode senger, god service og veldig barnevennlig med egen goodie-bag til ungene ved innsjekk og gratis is og stort flott lekerom i underetasjen. Sentral og bra beliggenhet. Her bor vi gjerne igjen!

Dato for oppholdet: juli 2020
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
Takk, akalst812422
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Ruben Nilsen Robertsen, General Manager på Scandic Meyergården, svarte på denne anmeldelsenBesvart 2. august 2020

Kjære gjest,
Tusen takk for anbefalingen.
Velkommen igjen!

Vennlig Hilsen
Ruben
Hotellsjef

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 31. juli 2020 via mobile enheter

Blid, imøtekommende og hjelpsom personale. Rommet var helt greit med tanke på at vi bare skulle overnatte 1 natt, kanskje litt lite om vi skulle vært der over lengre tid. Flott og god frokost, med mange valgmuligheter.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med venner
2  Takk, Turisten16
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Ruben Nilsen Robertsen, General Manager på Scandic Meyergården, svarte på denne anmeldelsenBesvart 1. august 2020

Kjære gjest,
Takker så mye for at du tar deg tiden å deler din opplevelse på Tripadvisor.
Hjertelig Velkommen tilbake!

Vennlig Hilsen
Ruben
Hotellsjef

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 31. juli 2020 via mobile enheter

Hotellet ligger sentralt til. Parkering like ved hotellet (HC-plass). Vi ble møtt av ett hyggelig personale. Fikk rom i den andre bygget (hotellet består av to bygg), så det ble litt å gå. Rommene var lyse og pene. Badet ok, det samme var sengene. Frokosten var i form av buffe. Standard utvalg. Betalte kr. 1.345,- for rom og frokost. Akseptabelt.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
2  Takk, AndersZorn
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Ruben Nilsen Robertsen, General Manager på Scandic Meyergården, svarte på denne anmeldelsenBesvart 1. august 2020

Hei Anders,
Takk for anmeldelse din på TripAdvisor. Forstår det slik at dere hadde en god opplevelse at Scandic Meyergården.
Ønsker dere Velkommen igjen!

Vennlig Hilsen
Ruben

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser