Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Expedia.com
Hotels.com
Travelocity
Booking.com
Orbitz.com
eDreams
Se alle 15 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (510)
Filtrer anmeldelser
510 resultater
Vurdering fra reisende
142
203
104
44
17
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
142
203
104
44
17
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
6469 av 510 anmeldelser
Anmeldt 7. august 2020

Flott hotell midt i sentrum. Hadde rom ut mot gaten og det var derfor en del støy nattestid. Ikke helt fornøyd med renholdet, da nattbordet var skittent og det var flere synlige flekker på vegg-til-veggteppet. Servicen var grei, men ikke noe mer enn det.

Dato for oppholdet: august 2020
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
Takk, elisenyjordet
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Ruben Nilsen Robertsen, Other på Scandic Meyergården, svarte på denne anmeldelsenBesvart 11. august 2020

Hei Elise,
Takk for tilbakemelding. Beklager så mye for renhold, jeg skal følge opp saken videre.
Ønsker deg Velkommen igjen!

Vennlig Hilsen
Ruben
Hotellsjef

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. august 2020 via mobile enheter

Oppmerksomt og serviceinnstilt personale. God mat i restauranten, men tørre brødskiver til frokost.
Lyst romslig rom, rent og pent,litt slitt bad.
Kunne tatt i bruk den sjarmerende gamle delen av hotellet.

Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Siret94
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Ruben Nilsen Robertsen, Other på Scandic Meyergården, svarte på denne anmeldelsenBesvart 11. august 2020

Kjære gjest,
Takk for at du deler din positive opplevelser med oss. Høres ut som at dere har hatt et flott opphold hos oss.
Velkommen tilbake!

Vennlig Hilsen
Ruben

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. august 2020

Fornøyd med rommet og servicen, og frokosten stod til forventningene.
Bra opplegg rundt frokosten med tanke på korona, ettersom gjestene fikk utdelt frokosttidspunkt.
Kunne vært litt mer regulering av hvor mange som oppholdt seg buffe-området, da det til tider var mindre enn 1 meter mellom gjestene.

Dato for oppholdet: juli 2020
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Takk, Pedersen7509
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Ruben Nilsen Robertsen, General Manager på Scandic Meyergården, svarte på denne anmeldelsenBesvart 7. august 2020

Hei Pedersen,
Takker for at du tar deg tiden å deler din opplevelse på Tripadvisor.
Ønsker deg Velkommen igjen!

Vennlig Hilsen
Ruben
Hotellsjef

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. august 2020

Her sov vi dårlig i et familierom som bærer preg av å være et gammelt dobbeltrom i hotellets gamle fløy som har fått ekstra køyesenger installert.

Selv om barna var brukbart fornøyd med køyesengene (11-åringen klaget på at madrassen var for tynn og at senga ble veldig hard) så sov vi voksne veldig dårlig denne natta. Dobbeltsenga var nedligget og føtes mer som en hengekøye der begge rullet inn mot midten. Ventilasjonen på rommet var så og si ikke-eksisterende og fordi vinduet vendte ut mot parkeringen måtte vi lukke dette deler av natten pga. støy derfra. Badet var ekstremt lite (knapt nok plass til én person av gangen) og ganske slitent.

Pga. Covid-19 var det begrensninger på frokotsten, men bordet vi fikk var dårlig vasket og ingen fra personalet så ut til å bry seg om at folk ignorerte avstand mellom bordene, gjester som flyttet rundt på stoler for å få flere personer inn på bord eller mengden folk rundt buffeten (skiltet med maks 20 personer i buffetområdet ble stort sett ignorert).

Dato for oppholdet: juli 2020
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Takk, PalLoberg
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Ruben Nilsen Robertsen, General Manager på Scandic Meyergården, svarte på denne anmeldelsenBesvart 7. august 2020

Hei Pål,
Beklager så mye at opplevelsen ikke ble til forventningene. Jeg skal følge opp tilbakemeldingene dine, så skal vi se på hvilke forbedringer vi kan gjøre. Jeg er takknemlig for at du gir oss konstruktiv kritikk. Ønsker dere en god sommer videre, og håper å se dere som gjest igjen på Meyergården.

Vennlig Hilsen
Ruben
Hotellsjef

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. august 2020

Fint hotell, god service. Svært få parkeringsplasser ved selve hotellet, og minimalt med ladeplasser for elbil. Det finnes ordinære ladeplasser i nærheten (husk nøkkel) men ingen hurtigladere i nærheten.

Dato for oppholdet: juli 2020
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
Takk, Katrine_turist
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Ruben Nilsen Robertsen, General Manager på Scandic Meyergården, svarte på denne anmeldelsenBesvart 7. august 2020

Hei Katrine,
Takk for tilbakemelding. Hotellet tilbyr 75 gratis parkeringsplasser, og har 4 gratis ladepunkt for el-bil. Det har kommet en enorme etterspørsel for ladding av el-bil i året sommersesong, grunnet i at vi kun har hatt norske turister på veien. Vi ser allerede nå på muligheten for å legge enda mer til rette for ladding til neste sesong, flere punkt og mer kraft.

Velkommen tilbake!

Vennlig Hilsen
Ruben
Hotellsjef

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser