Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Expedia.com
USD 148
Vis tilbud
Booking.com
USD 148
Vis tilbud
Bestill nå, betal under oppholdet
Destinia.com
USD 140
Vis tilbud
Hotels.comUSD 148
FindHotelUSD 147
ScandicHotels.comUSD 160
Se alle 16 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (510)
Filtrer anmeldelser
510 resultater
Vurdering fra reisende
142
203
104
44
17
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
142
203
104
44
17
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
6166 av 510 anmeldelser
Anmeldt 20. august 2020 via mobile enheter

Scandic Meyergården ligger sentralt til i Mo i Rana, med gratis parkering rett utenfor. Vi ble ønsket velkommen av en blid resepsjonist og fikk et rent og pent rom i 3 etasje. Litt uvant med noe høye senger, men det gikk greit. Fornøyd med kjøleskap på rommet.

Var spent på frokosten i disse Koronnatider, men vi fikk valg mellom 3 forskjellige tider og det var tatt godt vare på oss med hensyn til smitte. Frokosten var meget bra, med hensyn til smittevern og utvalget av pålegg og annet. Min kone ønsket allikevel ikke å gå ned, men et hjelpsomt personale hjalp til så jeg fikk med maten hennes på rommet. Renholdet av rommet i de dagene vi var der var også svært bra.

Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, P1870UJtoms
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Ruben Nilsen Robertsen, Other på Scandic Meyergården, svarte på denne anmeldelsenBesvart 22. september 2020

Kjære gjest,
Takk for at du tar deg tiden å deler din opplevelse med oss. Hyggelig å høre at opplevelsen leverte til forventingene og at smittevernet ble følget til punkt og prikke.

Vennlig Hilsen
Ruben
Hotellsjef

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. august 2020

Må bare si jeg er kjempeimponert over servicen hos dere på scandic meyergården. Tusen takk for kjempe god hjelp med å lage matpakke til oss tidligere på kvelden da vi ikke rakk hotellfrokosten. I tillegg har vi vegansk kosthold å aldri fått så god vegansk mat på noen av hotellene vi har vært på om i verden. Ingen tvil om at vi velger Scandic fremover.

Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, 767vilded
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Ruben Nilsen Robertsen, Other på Scandic Meyergården, svarte på denne anmeldelsenBesvart 12. august 2020

Hei Vilde,
Takk for en fantastisk tilbakemelding.
Vi skal bringe responsen din videre til resepsjonen og restaurant/kjøkken.

Velkommen tilbake til Scandic Meyergården!

Vennlig Hilsen
Ruben
Hotellsjef

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. august 2020

Rommet var meget dårlig rengjort med flere flekker og menneskehår i sengen og på badet. Frokosten var dårlig organisert,det meste var tomt da vi kom. Det var lite utvalg og det føltes lite trygt med tanke på epedemien som står på. Renholdet i restauranten og rundt maten var svært dårlig. Vi er veldig skuffet. Dette var ikke verdt 1500 kr!

Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, 824janickes
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Ruben Nilsen Robertsen, Other på Scandic Meyergården, svarte på denne anmeldelsenBesvart 12. august 2020

Hei Jannicke,

Takk for tilbakemelding, og for den konstruktive dialogen vi har hatt direkte i etterkant. Som sakt vi følger opp saken, og gjør tiltak der rutinene har sviktet. Vi beklager på det sterkeste! Det var bra vi fant en løsning som plaster på såret for den dårlige opplevelsen. Vi sees til neste sommer, og da skal vi vise frem Meyergården til deg fra sin beste side. Ønsker dere en god sommer videre, Velkommen igjen!

Vennlig Hilsen
Ruben
Hotellsjef

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. august 2020

Flott hotell midt i sentrum. Hadde rom ut mot gaten og det var derfor en del støy nattestid. Ikke helt fornøyd med renholdet, da nattbordet var skittent og det var flere synlige flekker på vegg-til-veggteppet. Servicen var grei, men ikke noe mer enn det.

Dato for oppholdet: august 2020
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
Takk, elisenyjordet
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Ruben Nilsen Robertsen, Other på Scandic Meyergården, svarte på denne anmeldelsenBesvart 11. august 2020

Hei Elise,
Takk for tilbakemelding. Beklager så mye for renhold, jeg skal følge opp saken videre.
Ønsker deg Velkommen igjen!

Vennlig Hilsen
Ruben
Hotellsjef

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. august 2020 via mobile enheter

Oppmerksomt og serviceinnstilt personale. God mat i restauranten, men tørre brødskiver til frokost.
Lyst romslig rom, rent og pent,litt slitt bad.
Kunne tatt i bruk den sjarmerende gamle delen av hotellet.

Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Siret94
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Ruben Nilsen Robertsen, Other på Scandic Meyergården, svarte på denne anmeldelsenBesvart 11. august 2020

Kjære gjest,
Takk for at du deler din positive opplevelser med oss. Høres ut som at dere har hatt et flott opphold hos oss.
Velkommen tilbake!

Vennlig Hilsen
Ruben

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser