Slitene rom, det hang et plaster på veggen vår? føltes generelt skittent på rommet, og betjeningen på natt virket brydd med at vi kom. Drar ikke hit igjen......
Dagvakta var trivelig, det skal han ha!Mer
- Gratis Wi-Fi
Dagvakta var trivelig, det skal han ha!Mer
Hei Nichita W,
Først må jeg si takk for at du tar deg tiden å deler opplevelsen din her med oss på Tripadvisor. Beklager så mye at oppholdet ikke ble som det skulle. Ta gjerne kontakt med oss direkte på epost eller telefon så vi har mulighet til å følge dere opp. Håper vi får en ny sjanse.
Hotellsjef
Badet hadde ikke varme i gulvet og det var derfor kalt og kjølig. Dette dro ned! God mat og meget hyggelige servitører. Resepsjons ansatte virket ikke spesielt glad for å få gjester!!!! Trang parkeringsplass
Hei Bjarne,
Beklager at opplevelsen ikke leverte til forventingene.
Hotellsjef
Scandic Meyergården ligger sentralt til i Mo i Rana, med gratis parkering rett utenfor. Vi ble ønsket velkommen av en blid resepsjonist og fikk et rent og pent rom i 3 etasje. Litt uvant med noe høye senger, men det gikk greit. Fornøyd med kjøleskap på rommet.
Var spent på frokosten i disse Koronnatider, men vi fikk valg mellom 3 forskjellige tider og det var tatt godt vare på oss med hensyn til smitte. Frokosten var meget bra, med hensyn til smittevern og utvalget av pålegg og annet. Min kone ønsket allikevel ikke å gå ned, men et hjelpsomt personale hjalp til så jeg fikk med maten hennes på rommet. Renholdet av rommet i de dagene vi var der var også svært bra.
Kjære gjest,
Takk for at du tar deg tiden å deler din opplevelse med oss. Hyggelig å høre at opplevelsen leverte til forventingene og at smittevernet ble følget til punkt og prikke.
Hotellsjef
Må bare si jeg er kjempeimponert over servicen hos dere på scandic meyergården. Tusen takk for kjempe god hjelp med å lage matpakke til oss tidligere på kvelden da vi ikke rakk hotellfrokosten. I tillegg har vi vegansk kosthold å aldri fått så god vegansk mat på noen av hotellene vi har vært på om i verden. Ingen tvil om at vi velger Scandic fremover.
Hei Vilde,
Takk for en fantastisk tilbakemelding.
Vi skal bringe responsen din videre til resepsjonen og restaurant/kjøkken.
Velkommen tilbake til Scandic Meyergården!
Hotellsjef
Rommet var meget dårlig rengjort med flere flekker og menneskehår i sengen og på badet. Frokosten var dårlig organisert,det meste var tomt da vi kom. Det var lite utvalg og det føltes lite trygt med tanke på epedemien som står på. Renholdet i restauranten og rundt maten var svært dårlig. Vi er veldig skuffet. Dette var ikke verdt 1500 kr!
Hei Jannicke,
Takk for tilbakemelding, og for den konstruktive dialogen vi har hatt direkte i etterkant. Som sakt vi følger opp saken, og gjør tiltak der rutinene har sviktet. Vi beklager på det sterkeste! Det var bra vi fant en løsning som plaster på såret for den dårlige opplevelsen. Vi sees til neste sommer, og da skal vi vise frem Meyergården til deg fra sin beste side. Ønsker dere en god sommer videre, Velkommen igjen!
Hotellsjef
Flott hotell midt i sentrum. Hadde rom ut mot gaten og det var derfor en del støy nattestid. Ikke helt fornøyd med renholdet, da nattbordet var skittent og det var flere synlige flekker på vegg-til-veggteppet. Servicen var grei, men ikke noe mer enn det.
Hei Elise,
Takk for tilbakemelding. Beklager så mye for renhold, jeg skal følge opp saken videre.
Ønsker deg Velkommen igjen!