Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Expedia.com
Hotels.com
Destinia.com
USD 141
Vis tilbud
Travelocity
Booking.com
ScandicHotels.comUSD 161
Se alle 16 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (510)
Filtrer anmeldelser
510 resultater
Vurdering fra reisende
142
203
104
44
17
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
142
203
104
44
17
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
5863 av 510 anmeldelser
Anmeldt 29. august 2020

Dato for oppholdet: august 2020
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra en individuell reisende og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av våre partnere.
Ruben Nilsen Robertsen, Other på Scandic Meyergården, svarte på denne anmeldelsenBesvart 22. september 2020

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av dets partnere.
Anmeldt 28. august 2020 via mobile enheter

Slitene rom, det hang et plaster på veggen vår? føltes generelt skittent på rommet, og betjeningen på natt virket brydd med at vi kom. Drar ikke hit igjen......

Dagvakta var trivelig, det skal han ha!

Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, Kitaaw
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Ruben Nilsen Robertsen, Other på Scandic Meyergården, svarte på denne anmeldelsenBesvart 22. september 2020

Hei Nichita W,
Først må jeg si takk for at du tar deg tiden å deler opplevelsen din her med oss på Tripadvisor. Beklager så mye at oppholdet ikke ble som det skulle. Ta gjerne kontakt med oss direkte på epost eller telefon så vi har mulighet til å følge dere opp. Håper vi får en ny sjanse.

Vennlig Hilsen
Ruben
Hotellsjef

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. august 2020

Badet hadde ikke varme i gulvet og det var derfor kalt og kjølig. Dette dro ned! God mat og meget hyggelige servitører. Resepsjons ansatte virket ikke spesielt glad for å få gjester!!!! Trang parkeringsplass

Dato for oppholdet: august 2020
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
Takk, bjarne962
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Ruben Nilsen Robertsen, Other på Scandic Meyergården, svarte på denne anmeldelsenBesvart 22. september 2020

Hei Bjarne,
Beklager at opplevelsen ikke leverte til forventingene.

Vennlig Hilsen
Ruben
Hotellsjef

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. august 2020 via mobile enheter

Scandic Meyergården ligger sentralt til i Mo i Rana, med gratis parkering rett utenfor. Vi ble ønsket velkommen av en blid resepsjonist og fikk et rent og pent rom i 3 etasje. Litt uvant med noe høye senger, men det gikk greit. Fornøyd med kjøleskap på rommet.

Var spent på frokosten i disse Koronnatider, men vi fikk valg mellom 3 forskjellige tider og det var tatt godt vare på oss med hensyn til smitte. Frokosten var meget bra, med hensyn til smittevern og utvalget av pålegg og annet. Min kone ønsket allikevel ikke å gå ned, men et hjelpsomt personale hjalp til så jeg fikk med maten hennes på rommet. Renholdet av rommet i de dagene vi var der var også svært bra.

Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, P1870UJtoms
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Ruben Nilsen Robertsen, Other på Scandic Meyergården, svarte på denne anmeldelsenBesvart 22. september 2020

Kjære gjest,
Takk for at du tar deg tiden å deler din opplevelse med oss. Hyggelig å høre at opplevelsen leverte til forventingene og at smittevernet ble følget til punkt og prikke.

Vennlig Hilsen
Ruben
Hotellsjef

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. august 2020

Må bare si jeg er kjempeimponert over servicen hos dere på scandic meyergården. Tusen takk for kjempe god hjelp med å lage matpakke til oss tidligere på kvelden da vi ikke rakk hotellfrokosten. I tillegg har vi vegansk kosthold å aldri fått så god vegansk mat på noen av hotellene vi har vært på om i verden. Ingen tvil om at vi velger Scandic fremover.

Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, 767vilded
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Ruben Nilsen Robertsen, Other på Scandic Meyergården, svarte på denne anmeldelsenBesvart 12. august 2020

Hei Vilde,
Takk for en fantastisk tilbakemelding.
Vi skal bringe responsen din videre til resepsjonen og restaurant/kjøkken.

Velkommen tilbake til Scandic Meyergården!

Vennlig Hilsen
Ruben
Hotellsjef

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser