Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Expedia.com
Booking.com
USD 132
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 21.08.22
Bestill nå, betal under oppholdet
Agoda.com
USD 103
Vis tilbud
Hotels.comUSD 132
ScandicHotels.comUSD 132
FindHotel
Se alle 15 tilbud
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (542)
Filtrer anmeldelser
543 resultater
Vurdering fra reisende
158
210
109
47
19
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
158
210
109
47
19
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
3237 av 543 anmeldelser
Anmeldt 12. august 2021

Dato for oppholdet: august 2021
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til en individuell reisende og kommer ikke fra Tripadvisor LLC eller noen av våre partnere. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 8. august 2021

Dato for oppholdet: august 2021
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til en individuell reisende og kommer ikke fra Tripadvisor LLC eller noen av våre partnere. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 6. august 2021 via mobile enheter

På vår ferd nordover valgte vi Scandic fordi vi tenkte det var et «trygt» hotell, både ifb med korona, mat og rengjøringen. Vi bestilte burgere og pannekaker, og maten var upåklagelig. Hotellet er ganske slitt, men rommet greit nok. At det sto mat i kjøleskapet fra tidligere gjester får meg til å lure på renholdet. Vi hadde med treåringen som fikk egen seng i høyden, uten sengehest. Endte med at mor sov i køyen. Frokosten var veldig god, men noe forvirrende i velkomsten, samt køordningen i forbindelse med korona. Hotellet ligger sentrumsnært, men det er vanskelig å finne parkering. Alt i alt helt ok.

Dato for oppholdet: august 2021
Reisetype: Reiste med familie
Takk, IdaKristin88
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 3. august 2021

Dato for oppholdet: juli 2021
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til en individuell reisende og kommer ikke fra Tripadvisor LLC eller noen av våre partnere. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 2. august 2021 via mobile enheter

Dette hotellet kunne vore skikkelig flott. Gamal og ærverdig del av hotellet er flott. Desverre er det så slite og generisk der vi budde. Der trengs ein oppgradering. Lite effektiv frukostgjennomføring med lange køar til maten. Dette kunne nok vore meir effektivt organisert. Ok frukost.

Dato for oppholdet: august 2021
Reisetype: Reiste med familie
Takk, Journey25013780368
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser