Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Expedia.com
USD 143
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 28.08.22
Hotels.com
Trip.com
USD 134
Vis tilbud
Booking.com
Orbitz.com
eDreams
Se alle 15 tilbud
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (544)
Filtrer anmeldelser
545 resultater
Vurdering fra reisende
159
210
109
48
19
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
159
210
109
48
19
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
3338 av 545 anmeldelser
Anmeldt 15. august 2021

Elendig rom, totalt nedslitt, elendig og utslitt seng, lite søvn denne natta.. Var gjort et tappert forsøk med å sette inn ei bordvifte siden rommet ikke har aircondition, men hva nytter det når det er kontaktfeil i den og virker bare på en spesiell plass i rommet. Mange gjester var i resepsjonen å klaga på akkurat samme som oss.
Sagt i fra om dette før, ser ikke ut som hotellet tar tilbakemeldinger fra gjester seriøst nok til å gjøre endringer, så neste gang blir det ikke dette hotellet når vi besøker Mo
Veldig hyggelig personal og flott frokost.

Dato for oppholdet: august 2021
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Seaside422421
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 12. august 2021

Dato for oppholdet: august 2021
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til en individuell reisende og kommer ikke fra Tripadvisor LLC eller noen av våre partnere. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 8. august 2021

Dato for oppholdet: august 2021
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til en individuell reisende og kommer ikke fra Tripadvisor LLC eller noen av våre partnere. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 6. august 2021 via mobile enheter

På vår ferd nordover valgte vi Scandic fordi vi tenkte det var et «trygt» hotell, både ifb med korona, mat og rengjøringen. Vi bestilte burgere og pannekaker, og maten var upåklagelig. Hotellet er ganske slitt, men rommet greit nok. At det sto mat i kjøleskapet fra tidligere gjester får meg til å lure på renholdet. Vi hadde med treåringen som fikk egen seng i høyden, uten sengehest. Endte med at mor sov i køyen. Frokosten var veldig god, men noe forvirrende i velkomsten, samt køordningen i forbindelse med korona. Hotellet ligger sentrumsnært, men det er vanskelig å finne parkering. Alt i alt helt ok.

Dato for oppholdet: august 2021
Reisetype: Reiste med familie
Takk, IdaKristin88
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 3. august 2021

Dato for oppholdet: juli 2021
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til en individuell reisende og kommer ikke fra Tripadvisor LLC eller noen av våre partnere. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser