Bodde her over 2 perioder.
På vårt første besøk hadde jeg gjort feil når jeg booket rom og resepsjonen var ikke særlig villig til å hjelpe meg å ordne opp i dette. Vi fikk et Fint rom men med utsikt mot ingenting. Den dårlige servicen syntes å følge resten av oppholdet. Vi ble ikke hilst på en eneste gang verken av frokostvaktene, resepsjonen eller rengjørerne. Vi følte oss rett og slett ikke velkommen.
Under det andre oppholdet var det en noe hyggeligere mann i resepsjonen, med Håvard på navneskiltet. Denne gangen fikk vi et svært dårlig rom. Det var gammelt og veldig dårlig rengjort. Dusjen var skitten uten at vi hadde brukt den og glassene på badet var flekkete. Gulvet var klisjete etter noe søl, og det lå store mengder støv på gulvet. Hvi du har astma eller støvallergi anbefales ikke dette hotellet.
Besøket i baren var et veldig stort pluss i forhold til resten av hotellet. Bartenderen var hyggelig og yter god og effektiv service. Koselig bar med sittegruppe i lobbyen.
Parkering var nært men ikke enkel å få etter klokkken 16.
Frokosten var ikke helt bra… det virket som om fokuset ligger mer på kvantiteten av mat enn kvaliteten.
Hotellet ligger sentrumsnært og det er kort vei til det meste.Mer