Laveste priser for ditt opphold
Expedia.com
PricelineUSD 140
Scandic HotelsUSD 140
Se alle 16 tilbud
Anmeldt 7. august 2022

Et hotell jeg absolutt kan anbefale. Flott rom med god seng å sove i. Veldig hyggelig personale, og en innholdsrik og smakfull frokost. Lite minus for putene som var litt slappe, og ingen vannkoker og kaffe/te på rommet.

Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
Takk, Kari N
Ruben Robertsen, Other på Scandic Meyergården, svarte på denne anmeldelsenBesvart 13. september 2022

Hei Kari,
Takk for at du deler din opplevelse med oss på Tripadvisor.
Velkommen tilbake!

Anmeldt 5. august 2022

Meyergården skuffer ikke, rent, hyggelig personale, gratis parkering. Og prisen er absolutt konkurransedyktig. Et godt alternativ .Frokosten er absolutt blant de bedre. Meyergården innfrir absolutt forventningene.

Dato for oppholdet: august 2022
  • Reisetype: Reiste som et par
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Takk, thorekristians

Kjære gjest,
Tusen takk for din anbefaling!
Velkommen igjen.

Anmeldt 2. august 2022

Kom sent frem til hotellet
Parkeringsplassen utenfor hotellet har de minste oppmålte plassene jeg noen gang har parkert i
Flyttet bilen senere for det var garantert å få riper eller bulker
Inne i resepsjonen ble jeg møtt av kaos og et inntrykk av at ingenting var i orden
Damene bak skranken rotet seg bort i pcen
Måtte vente på rommet og fikk et rom som overhodet ikke lignet på det jeg trodde jeg hadde bestilt
Ordentlig nedtur
Det var 2 enkeltsenger av heller elendig kvalitet
Kunne kjenne fjærene fra madrassen igjennom overmadrassen
Det var ikke spesielt hyggelig å vokne opp til lyden av håndtverkere i full jobb
Det positive i dette var at frokosten var god kommer sannsynligvis aldri til å benytte dette hotellet igjen

Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
Takk, tfjell924412

Kjære gjest,

Takk for at du deler din opplevelse med oss på Tripadvisor. Trist å lese at dine forventinger ikke ble oppfylt. Beklager så mye! Jeg har dessverre ikke mulighet til å svare deg i detalj angående hotellrommet ditt, siden jeg ikke vet hvilken romkategori du hadde bestilt. Vi har Standard, Superior og Suites på Scandic Meyergården Hotell. De ulike rommene har ulike sengetyper, du kan velge king, queen og twin.

Beklager igjen!

Anmeldt 27. juli 2022

Fin størrelse på familierom, fin frokost sal og flott frokostbuffet, trivelig og hjelpsom betjening! God middag, og godt med roomservice når man reiser med 2 små barn. God tilgjengelighet, og bonus med gratis parkering.

• Reisetype: Reiste med familie
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Takk, Ferieglad22

Takk for din anbefaling.
Velkommen tilbake til Scandic Meyergården Hotell.

Anmeldt 20. juli 2022 via mobile enheter

Meyergården vet hva de driver med. Vår familie på fire sov over en natt i en nostalgisk suite i den gamle fløyen og hadde et godt opphold på vei nordover langs E6.

Her får du det du trenger, og som født før 1980 liker jeg at ting som skoskje ved døren og klut på badet er på plass, dette er det dessverre alt for mange hotell som ikke har lenger. I følge kona var det glutenfrie brødet til frokost håpløst, mens kaka var god.

Løp en liten runde langs strand/kaikanten på morgenen, og der er det på en strekning fin turvei, og jeg møtte til og med en hare. Også mange monumentale kraner og noen plaketter om stålindustrien å kikke på. I Mo er det mye stolt industri💪

Ellers var vi en tur med rulleskiene på Skillevollen, et anlegg noen km unna (Båsmoen). Løypene der var varierte med flere ulike sløyfer, og med til dels friske bakker og krappe svinger, men bar noe preg av telehiv. Vi hadde 2 fine timer der oppe.

Romtips: Gratis is, vaffel mm som er annonsert på rommet eksisterer ikke lenger. «Det var før korona» fikk vi beskjed om.
Takk, Northernviking01
Ruben Robertsen, Other på Scandic Meyergården, svarte på denne anmeldelsenBesvart 20. juli 2022

Kjære gjest,
Takk for din anmeldelse på tripadvisor.
Ser ut som dere har hatt en aktiv og flott dag i Mo i Rana.
Velkommen tilbake!