Hugogjest
2,0 av 5 boblerSovekvalitet
Ruben Robertsen, OtherScandic Meyergården, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 13. sep. 2022
Kjære gjest,
Takk for at du tar deg tiden å deler din opplevelse med oss på Tripadvisor. Vi holder på å oppgradere våre standard rom i sør-fløyen, og forventer å være ferdig med alle 130 rom ved starten av neste år. Det gleder vi oss veldig til, og håper at du kommer tilbake å tester de ut. Våre superior rooms kan absolutt anbefales, de koster ca. 100-200 kr ekstra per natt. Disse rommene ble bygget i 2015 og har en høy standard.

0.4 km fra Scandic Meyergården
    1.1 km fra Scandic Meyergården
    Se flere hoteller i Mo i Rana
    Anmeldt 17. august 2022

Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
    Ruben Robertsen, Other på Scandic Meyergården, svarte på denne anmeldelsenBesvart 13. september 2022

Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC eller noen av dets partnere.
    Anmeldt 16. august 2022

Rett og slett et supert hotell!
    Trivelige ansatte og atmosfære.
    Fristende lekker frokostbuffet. Vi hadde ingen andre måltid der pga bare én overnatting, men tipper lunch/middag også hadde vært innbydende.

Takk, t0nje81

Hei Tonje,
    Takk for hyggelig tilbakemelding og anbefaling.
    Hjertelig Velkommen igjen!

Anmeldt 7. august 2022

Et hotell jeg absolutt kan anbefale. Flott rom med god seng å sove i. Veldig hyggelig personale, og en innholdsrik og smakfull frokost. Lite minus for putene som var litt slappe, og ingen vannkoker og kaffe/te på rommet.

Dato for oppholdet: juli 2022
    Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
    Takk, Kari N

Hei Kari,
    Takk for at du deler din opplevelse med oss på Tripadvisor.
    Velkommen tilbake!

Anmeldt 5. august 2022

Meyergården skuffer ikke, rent, hyggelig personale, gratis parkering. Og prisen er absolutt konkurransedyktig. Et godt alternativ .Frokosten er absolutt blant de bedre. Meyergården innfrir absolutt forventningene.

Takk, thorekristians

Kjære gjest,
    Tusen takk for din anbefaling!
    Velkommen igjen.

Anmeldt 2. august 2022

Kom sent frem til hotellet
    Parkeringsplassen utenfor hotellet har de minste oppmålte plassene jeg noen gang har parkert i
    Flyttet bilen senere for det var garantert å få riper eller bulker
    Inne i resepsjonen ble jeg møtt av kaos og et inntrykk av at ingenting var i orden
    Damene bak skranken rotet seg bort i pcen
    Måtte vente på rommet og fikk et rom som overhodet ikke lignet på det jeg trodde jeg hadde bestilt
    Ordentlig nedtur
    Det var 2 enkeltsenger av heller elendig kvalitet
    Kunne kjenne fjærene fra madrassen igjennom overmadrassen
    Det var ikke spesielt hyggelig å vokne opp til lyden av håndtverkere i full jobb
    Det positive i dette var at frokosten var god kommer sannsynligvis aldri til å benytte dette hotellet igjen

Dato for oppholdet: juli 2022
    Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
    Takk, tfjell924412

Kjære gjest,

Takk for at du deler din opplevelse med oss på Tripadvisor. Trist å lese at dine forventinger ikke ble oppfylt. Beklager så mye! Jeg har dessverre ikke mulighet til å svare deg i detalj angående hotellrommet ditt, siden jeg ikke vet hvilken romkategori du hadde bestilt. Vi har Standard, Superior og Suites på Scandic Meyergården Hotell. De ulike rommene har ulike sengetyper, du kan velge king, queen og twin.

Beklager igjen!