Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
facciata principale
  • Destinia.com
Bird's eye view
Gratis Wi-Fi
Bedroom in Bech's Motel and Camping (family room / flat). Kitchen and living room with bedsofa l
2.1 km fra Scandic Meyergården
Bar/lounge
Bedroom
    3.5 km fra Scandic Meyergården
    Se flere hoteller i Mo i Rana
    Anmeldt 21. juli 2024

Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
    Anmeldt 16. juli 2024

Rommet var fint og rent, men ingen ventilasjon. Varmeste og dårligste natt på hotell jeg noen gang har hatt. Sov nesten ingenting. Hørtes ut som varmt rom var et kjent problem da jeg klaget i resepsjonen dagen etter. Fikk tilbake halvparten av det jeg hadde betalt, men ville heller hatt en god natts søvn…

• Reisetype: Reiste med familie
    1  Takk, Mari T
    Anmeldt 9. juli 2024 via mobile enheter

Rommet vi ble tildelt var udelikat og slitt. Vi er to voksne og fikk ett familierom med køyesenger, slik at deler av rommet ligner på en kaserne. Møblene var i og for seg greie. Men rommet er slitt, badet det samme, og det ser urent ut.
    Rommet ligger i gammel del av hotellet, anbefaler rom i ny del av hotellet

Takk, Curiosity394634
    Anmeldt 30. juni 2024

Litt slitent, men rent rom. Gode senger. God frokost. Fullt på gjesteparkeringa, så vi måtte parkere et lite stykke unna. Hundevennlig. ALT for varmt på rommet! Vi booker oss inn på hotell for å få en god natts søvn, men det ble det ikke når det var så varmt på rommet. Vi fikk ikke åpnet vinduet ordentlig, så det var veldig tett luft på rommet.

Dato for oppholdet: juni 2024
    • Reisetype: Reiste med familie
    2  Takk, Synne W
    Anmeldt 9. oktober 2023

Vi hadde et veldig bra opphold ved Meyergården hotel. Betjeningen i resepsjonen og i bar/restaurant var svært hyggelige, likeså stuepikene/rengjøringspersonalet. Rommet var pent og rent og hadde det vi trengte for oppholdet. Frokostbuffeten var super og helt etter vår smak med mange valgmuligheter.

Dato for oppholdet: oktober 2023
    Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
    Takk, Sus2578
    Ruben Robertsen, Other på Scandic Meyergården, svarte på denne anmeldelsenBesvart 23. november 2023

Kjære gjest,

Takk for din anbefaling.